Resident Evil 4 Remake gameplay

742 回覆
42 Like 10 Dislike
兩個明明係同一作用,但成個feel差好遠
Mr. X係間大屋玩捉衣因你一聽到佢腳步聲就會少少怯
開槍更加會吸引到佢,個樣面無表情又夠霸氣
打停佢最多跪一陣

但隻nemesis無啦啦憑空跳出嚟
一粒波羅就抽筋咁跪低
得個煩字
幾時比佢兩個退休結婚
Biohazard 主線任務,衍生出傭兵武式同突擊模式,依兩種模式,我仲玩得多過主線

中毒性好高,又耐玩,希望重製版都有
細細個都玩過
https://m.youtube.com/watch?v=5eI45TkGwPU

Capcom Bio live 緊,狩野英孝試緊village 第三身模式
Hardcore同Nightmare個Nemesis只係fast forward加快速度追你
佢啲動作同其他敵人明顯唔同,勁突兀
仲以為有咩新招,點知咁求其
聽日咁啱放假可以玩Rose個DLC
諗翻起上次又係放假玩RE3
半日就煲完
Rose應該都好短下
買咗等緊派code
希望劇情有驚喜
舊版你可以唔入村係村口射一兩槍引啲村呢嚟村口,然後好似張遼咁一夫當關,雖然有彈藥不足既問題,但敵人只會從一個方向嚟,用無敵體技就好易磨死班村民 + 電鋸佬
所以前面要執多啲彈,我記得有嗰玩法係入有鎖嗰間屋,然後打爛少少對門,再用把刀喺門口屈
我冇記錯電鋸佬好似喺另一邊出口等你,如果嗰鐘仲未響就走

你知唔知gamecube機能係勁過ps2架??

bh4 gamecube版靚過ps2版架
一樣10000機淨係壞光頭
拎去換完光頭已經出左ps3,試都冇試
bh4個越肩式視點直頭係奠定左之後好多射擊對戰game嘅視點(例如gears of war, gbo)

屠村呢樣野,你玩熟左咪得囉
初見個個見到電鋸佬都驚到瀨屎啦

我gc版打左n週回之後去個fd屋企打ps2版
佢睇住我打到屠村咁O晒咀
Re2佢肯用DLC整返個真表裏就一定全世界大讚
但可惜佢唔肯
啱啱起身準備打
走去整埋D IF劇情
果啲IF劇情無玩過都無興趣玩
將啲資源整真表裏好過啦
個mode算好玩嘅,雖然本篇個hunk mode好啲
dlc 7仔嗰關要拎埋個成就難難地,試咗好耐
收到dlc code了,好多game清唔切
我重等緊code 應該今日內會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞