手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(16) 新對戰模式;已經冇得用石抽管

613 回覆
5 Like 0 Dislike
車:
可以試吓將紫色推土機升LV6或以上(9張)
咁你左上右上都有車用(右上要LV6先用到)
因為架車係新車嚟,而且都屬於大車
所以都唔怕會炒

左下就…
最好等到草莓霜淇淋/頭漢漢堡
否則,我見都有D師兄都有用甲蟲(可能就係因為之前$28有買
三個你揀一個

左上你冇得揀
右上食人花會好過武士摺紙頭盔嘅,不過我自己用後者,但前者新過後者幾個月,所以我建議將是旦一隻翼升到LV6,單至雙CAP
左下就升蠟燭蛋糕到至少LV4

三關入面,右上係最重要嘅,資源應該要擺最多,
Coinbox角嗰關嘅目標要240下動作次數,
但就算去唔到咁多,至少都要好近200

其次係左下,雖然5箱短關,但相比你左上得2箱角用,左下起碼coinbox 3箱角,所以都要努力D
嗰關目標係185下動作,都幾難,有~145以上已經算唔錯(我估)

至於左上就…
你盡力刷3-4個甚至更多coinbox,食好少少d coins
唔該巴打
https://twitter.com/mariokarttouren/status/1610878763944013824?s=46&t=CrRiFJZUFwmcKcdNNvXxKg

Wii Rainbow Road

睇嚟MK8D DLC wave 6 終極最尾賽道就係依條
終於有新UR
請問仲多唔多人玩 冇野玩想玩下 值得入坑嗎 求大佬指教
想玩就玩 洗乜理多唔多人玩
我驚追唔到進度 係咪要重課
基本上隻game無話有咩進度要追 d 基本任務正常都會做到
有人hea 玩 有人日日煲

F2P大有人在
課金會幫你慳左時間 同易打高分

但唔課金都可以打得好好(只要你識玩 以下係例子)

多謝巴打講解 因為了解過 見啲大佬都追抽coin box角同課pass個啲
而家隻game已經唔洗再抽UR 而係有商店直接買
聽人講 要課都好似唔洗咁多錢

Anyway 你指個帳UR比較舊 唔齊coinbox角

我個人建議如果你有時間 想試一試隻game 你試下玩兩至三個tour既F2P先 如果覺得好玩先再決定課唔課 同買唔買帳
恆常課金
忠告:課金要有節制,切勿沉迷

1. 黃金通行證(Gold Pass)
每個月$38,多嘢送,抵玩

from 頂樓

下面右邊個表係今個tour有GP同冇GP係差幾多嘢
個個tour D GP gift都係咁上下:

2. 尊享挑戰/尊享挑戰+/尊享挑戰++
分別係$38、$118、$158,每個tour會各出一張
每個tour買晒3款尊享挑戰,做晒d「挑戰」(好L簡單)就會攞到:
(1) 60石、
(2) 18000 coins(未計BINGO)、
(3) 5抽常駐UR水管、
(4) UR 角&車&翼 lv券最少各3張,point-cap券最少各2張
(5) 輪住唔同Tour,再多1張 UR 角or車or翼 lv券 & point-cap券
(6) 輪住唔同Tour,8張 角or車or翼 分數提升票券
(7) 3抽普通水管(有些微機會抽到UR)

偶爾會出「尊享挑戰 黃金」,好似$118
有42石、4抽常駐UR水管、一隻指定UR、BINGO d coins

依家唔少師兄淨係課GP + PC系列
每個Tour大概會課$333,連埋d token shop送嗰d
基本都勉強夠每個tour買一個新角/新車/新翼/7折Mii
但唔一定一見有新嘢就狗衝去買嘅,尤其廢技角,真係買嚟晒氣
未必每個tour都chur乾晒d石,留返見有靚嘢先再買
所以大部分玩家都會覺得去到依個地步好夠用

3. $28 UR
近期每個tour都會出一隻UR新車 or 新翼嘅做$28 pack
視乎rank cup嘅需要睇你入唔入手啦
有時平嘢都有好嘢

4. 特殊優惠
(a) 6石:$15 x 每個tour最多可以買3次
(b) 70石:$158 x 每個tour最多可以買3次
(c) 150石:$318 x 每個tour最多可以買3次
(d) 10張角色分數提升票券:$28 x 每個tour最多可以買3次,但唔會有人買

最主要係比課完GP + PC,都仲覺得未夠石去精選商店買想要嘅嘢去課嘅
(a)+(b)+(c)加埋課齊就$1473(未計手續費),有678石,45張角色分數提升票券;51張星星票券;9張道具票券
678石,可以買到4-5隻角/6-8隻Mii or 車 or 翼
唔係好多,所以建議D石唔好用嚟升LV(除非好緊急),
買未有嘅嘢會好D(角最好係4大靚技,車翼就買愈新嘅愈好)

5. 直接買紅寶石
無限制買幾多次,但好L貴架
對比起上面嗰pack,每粒石價錢明顯係貴好多

依架抵唔抵買
多謝巴打 咁我開個新帳玩下先
其實有冇必要買帳 之前啲coinbox角 舊限定 會唔會話抽唔返好大影響咁?
純粹見好似好少人討論咁
d 人轉曬場去discord group 姐,條link之前都post過出黎
啱啱試咗 好似用得太多資源
如果咁樣換到隻問號Mii都冇壞嘅
反正都應該再用得著
本身諗住慳啲使 依家一嘢清咗一半券 嚟緊兩個rank可能又要特登降級儲返啲券先
想要綠色奇諾比奧,但啲人咁鬼高分

得第6
Link過咗期
唔知有無新嘅Link可以入 唔該
6條賽道無一條用得PGP學咩人叫Space Tour
隻新キノピコ幾得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞