手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(16) 新對戰模式;已經冇得用石抽管

613 回覆
5 Like 0 Dislike
今個tour spreadsheet
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C2dR5pO1rcKlle62dPRb5MqCbbDDubKeT87A54N6w00/copy

新lucky 7 shy guy 升lv6,week 2 兩關新關都有得用
探險巡迴賽

PIN文有今個TOUR資訊

https://www.youtube.com/watch?v=Rpnn72H7Nqg

時間:2023年2月8日(三)14:00 ~ 2023年2月22日(三)13:59

--------------------------------------------------------------------------
[跨tour活動]
困難挑戰
期間:即日至2023年4月5日(三)1359

[今個Tour資訊]
巡迴賽各項挑戰
冇特別

[今個Tour資訊]
下半場Rank cup
嘿呵盃

[今個Tour資訊]
精選商店
上半場精選:
1. 碧姬公主(探險家)

狗衝?
,廢技
Week 1左上冇角用建議放棄,用兩道具算

2. 藏寶圖

狗衝?
,舊嘢唔太建議,week 1左上有其他更好選擇

3. 黃色生存越野車

狗衝?
,一架好用嘅大車,未有嘅應該考慮入手

下半場精選:
1. 淺藍色嘿呵(探險家)

狗衝?

靚技新角,而且week 2左下除咗依隻Shy Guy之外都冇其他選擇(太空人Toad今期冇得買),升到lv6嘅話week 2左上都用得到,不過嗰關有其他選擇

2. 天使鑽石

狗衝?

新翼,week 2左上左下都冇翼嘅話,70石都考慮得過喎

今日精選候補:

購入/升級推介:

Week 1:炸彈王盃
吞食花神殿
角:假期路易吉(今期冇得買)
車:黃色生存越野車 > $28新車 > 花朵水管、銀色裝甲 > 白色惡魔大王
翼:路易吉銀鬍子滑翔翼、摺紙武士頭盔、吞食花氣球、8-bit 1UP蘑菇

GBA 日落荒野R
角:金色布魯(出現機會低)、Thaisy(今期冇得買) > 卡美克
車:紅色生存越野車 >>> lv3咗熱帶卡車(今期冇得買)
翼:秋日落葉 > 惡魔黃玉

吞食花神殿2
角:吞食花老大Mii服裝、吞食花老大
車:鷹眼、火焰之鷹、閃電流線
翼:害羞幽靈面具、天使石榴石、酥脆三明治、瑪利歐冰鬍子滑翔翼、夜櫻摺紙武士頭盔

Week 2:嘿呵盃
吞食花神殿2R
角:吞食花老大Mii服裝、Happi Peach、或者升到lv6嘅淺藍色嘿呵(探險家)、或者用普通嘅嘿呵 > 銀色Mii服裝
車:依關D車麻麻地,揀嘅話可能:點唱機越野車、珊瑚色遊輪 > 黑暗越野車
翼:課GP會有金色蠟燭、燭光崇拜、天使鑽石

GBA 河岸公園X
角:金色吞食花老大(不過冇得買)、冬季拉里(都係冇得買
車:黃色生存越野車、牛牛生存越野車
翼:粉紅之星風帆、酥脆三明治、8-bit 1UP蘑菇

吞食花神殿RX
角:淺藍色嘿呵(探險家)、太空人奇諾比奧(今期未有得買)
車:$28
翼:天使鑽石、滑翔黑星、瓦利歐鬍子滑翔翼

[今個Tour資訊]
今個tour最尾8個盃內容

[今個Tour資訊]
其他課金Pack/Mii衫Pack
1. $28 pack:
藍色蜘蛛衝刺

狗衝?
大車考慮得過

2. Mii衫:
棕色Mii服裝

狗衝?
視乎你要唔要金Mii、?磚塊Mii等等嗰10分point-cap

[今個Tour資訊]
最新常駐UR名單

應該都係一樣

[今個Tour資訊]
Rank Gift
今次上下半場都係派黃色嘿呵(探險家)綠色嘿呵

[今個Tour資訊]
今個tour scoresheet
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C2dR5pO1rcKlle62dPRb5MqCbbDDubKeT87A54N6w00/copy

for專刷ACP嘅人用,可以記錄下自己表現係咪已經meet到最盡
Mario Kart 8 Deluxe DLC Wave 4

新賽道:Yoshi’s Island
新角色:Birdo

https://youtu.be/8L6DOFqrYVM
留番D石黎買畫家好(之前好多場都係好需要佢),定係依家買呢幾隻?
有邊隻要優先入手?
畫家out咗好耐啦
如果甩咗好多隻嘅話
應該有新嘅就買新

後日會有隻淺藍色Shy Guy係lucky 7

可以諗嗰隻先

再唔係等到星期五出預告睇定啲都未遲
前兩個月賽程總有一關係甩上面堆人其中一個(今次左下無角無車無翼....)印像中近期甩最多係畫家...玩到掉到廿幾位(好耐都未試過)

老任今次咁大方送70石俾之前開唔到game既玩家
之前死server都係送20石

利申 無中開game問題 所以無石
點先知自己有無?
一開game會見到有禮物
呢隻驚有冇野要追 ?
新玩會唔會好蝕 ?
我都係啱啱玩
咁你覺得有冇分別
慢慢玩 佢跟聯賽level同返個啲人玩
佢而家唔洗抽角 全部用紅石買
買月卡輕鬆玩
其實出左幾耐 ?
月卡幾錢 ?
好似3年
$38
3年又好似唔耐
偷天兔降落傘將會係聯賽禮物
今期啲野值唔值得買
角一定唔值得
膠囊廢到垃圾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞