手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(16) 新對戰模式;已經冇得用石抽管

613 回覆
5 Like 0 Dislike
依隻未算最舊
而且都好用

細睇原來非城市關冇晒獨佔
不過唔少都只係d更舊,唔會想升嘅角
所以都可以放心買
感謝指點
買咗
佢好用係咪因為夠大隻?

今日精選出咗week1左下嘅角 但唔係靚技
係咪應該買碎碎龜mii

另外 鬼mii靚技 但week1左上右上都唔缺角 咁仲值唔值得買?
碎碎龜mii就唔好買啦
試吓用tier two coinbox頂住先
留返啲石
睇吓有無機會出金charging chuck
炸彈大隻之餘,個map cover都ok

至於碎龜Mii,我覺得會唔會用金帽Mii會好啲

鬼Mii如果rank cup唔缺角,
睇你其他關有冇缺(例如Boo Lake T)
請問值唔值得買
金布魯原來咁珍貴
之前daily free管中左
daily free 管唔會出gold chuck 架喎

你係唔係中左布魯?
BB車細車 不了
Golden Wings有幾十條擅長賽道 非常好用
買了買了
限用龜殼好刺激
勁易打中
勁易(俾人)打中
用庫巴玩會勁開心瞄都唔洗瞄是但放道具都中
今日試過玩一場
其他玩家淨係掛住撞牆
逐個逐個對到準一準嚟射

今日俾勁多Bowser shell打中
避都冇得避
想問下大家依家用咩check coverage?
用開mkthub開唔到了
如果唔介意用excel的話可以試下

Bam/Gerbs/reichembach tracker
link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OeF7CSjpMgJz3arb-Xh4_zxsvO6dtMWw-gSvDispIn8/copy

如果用app 好似得iOS MKT playbook (部分功能要收費 不過其實都係3蚊美金)

https://www.mkt-playbook.com
thx ching
我見playbook show d top shelf得兩三個
係咪比左錢就show返晒出黎?
利申 我無用開 不過預設免費應該有coverage information
你係咪指track tab 個到show到兩正三個top tier? 我見就有齊
撞手神依家又show返齊
唔該晒
對戰好難玩

已買gold chuck
gold petey please be good
用左16人券9車券18翼券
唔想再miss coinboxer
冇gold chuck mario king即刻比下去
無Gold Petey 的話 week 2 rank 應該輸左一半
而且應該大部分人會直上level 6

佢size比較大 就算撞其他coinboxer都唔輸蝕
用劵都應該值既
右上左下含淚用Mii同金Bowser
左上要用R Peach
想慳返啲卷 唔升Gold Petey住
就係week1拎唔到week2更加拎唔到
所以唯有燒下券
隻新翼直上6希望靚buff啦都
Candlelight Flight Cake值得買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞