手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(16) 新對戰模式;已經冇得用石抽管

613 回覆
5 Like 0 Dislike
呢排連線試過幾次倒數完起步開始,地圖上已經見到對手 瞬間轉移飛左去跑道一半距離以上?老任你咩玩法?
又嚟Donut Plains
其實都係重覆返上年既tour 上年黎講係新賽道黎
我都係只玩咗幾個月
連續兩個tour都重SNES retro
冇64蝙蝠屋
MKT冇出
呢個Reddit post值得推介
主要係介紹返用幾個網上程式去分析最好既DKG升級方案
可以係Rank或者ACR優先
簡單方便

https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/s/0ApcxCArxh
有無中文教學?
其實搞咁多嘢點解唔直接整個排行榜出嚟
其實係咪player level或者tier越高d bots都會越嚟越勁?
以前每場都會有包底師拎到某d道具(例如火箭炮、心)一直keep住唔用,近兩三個tour冇呢支歌仔唱
大部分程式都係英文,教學都難免係英文。
其實可以用chatgpt/poe 或者 google translate幫手翻譯
排行榜都有既
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/s/afkYmgw71B
不過唔係睇你有既DKG做分析而係DKG喺rank出現既次數
對的 player level 越高bots殺傷力就越勁。
當然老任都可以控制bots勁唔勁。
要令bots殺傷力減低,就要清章,重覆打同一賽道下,無章既not 會慢d同弱d
mkt toolbox係咪仲係用唔到
係down左 維修中 佢話要d時間
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/s/CPLiwIAEeB
點樣可以清章?上UT睇啲人分享片段好多都係清咗章,但自己就唔知點樣可以清,求教學
狂刷賽道
無官方方法清章,見人玩有以下tips
1. 狂打同一賽道
2. 開始玩某賽道之後quit, 不斷重複,但會扣賽道exp,可參巧carlos85
3. 攞哂賽道既exp, 清章速度會快d
上個禮拜ranked cup一個二個將Peach谷撚到LV6甚至LV8都係4萬幾就成功上頂
今個禮拜成三條友過5萬仲要我有兩個場都冇全top tier,拎唔到橙色Yoshi了
我屌,毛毛蟲竟然係Team Peach
完撚全全痴撚線…你老母西個對戰連線咁撚差都唔係頭一日已經係恆常事,都係要整個連續三勝要求出黎,你老母依家越改越痴線,玩到最後一日都達唔到要求,一係贏兩局就自動離線重新再黎…玩撚完未?
繼續同舊年一樣揀team bowser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞