手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(16) 新對戰模式;已經冇得用石抽管

613 回覆
5 Like 0 Dislike
佢既公式(好似)頭一個賽程係唔會比你順利囉到三連勝,各種系統強制難睇既退出、明明高幾多級都好都被虐打排最尾、等等,所以基本頭半個tour我係唔會玩對戰
無課金上限只可以去到A
所以A可能有S+6嘅實力
揀7角 細車 紅龜翼 熄自動道具 同行足內彎
通常都無乜問題
我係間中課,s1已經無心再上,只係無聊貪下石買角
Reddit個mario kart tour sub突然無咗
個sub轉左做private 抗議緊Reddit 第三方app用佢API要收錢

Reddit 成個anime group冇左
https://lih.kg/3415915
大家揀左邊隊?
Mario
Luigi
原來係咁
支持

我想問玩緊果陣呢個排名有冇話咩情況先出現?
我Mii Tour開始玩,係Princess Tour就發現冇咗呢個排名list,但明明記得轉tour之前係有
跟住依家又走番出嚟
team rally 就會有,你見分左兩隊
mii tour 係mii vs 其他角色
今個tour 係team mario vs team luigi

如果平時,即係上個tour princess tour,就唔會有
https://youtube.com/watch?v=1Qo6afYUo_w&feature=share7
MK8 DLC Wave 5, 新關+driver,Tour 有機會遲d 都會有
仆街,自己揀Mario 但上一round 特價無買到武士Mario
武士其實冇乜用
想問邊到有得睇啲車既size嗰張圖
thanks
有武士車有武士帽翼,就要買埋武士人
都係果句,方便襯衫呀嘛
btw我都會買之前某d關成日缺既嘢
當儲角咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞