手機版孖寶賽車《Mario Kart Tour》(16) 新對戰模式;已經冇得用石抽管

613 回覆
5 Like 0 Dislike
即係我都明網絡嘅嘢好難完全係控制範圍內
但遇到技術問題後可以recover好合理掛
同埋下下有連線問題都要等成分鐘到3 2 1 Go先識彈出去,哂鳩人時間
仲有屌佢老味,成撚日明明一直玩咗幾場對住同一班對手都好地地,開場音效之後即刻倒數,無啦啦加人/換人結果就遇著有人斷線
舊年Yoshi同Mii轉隊就扭轉咗結果
今年Team Peach仲要有金Mario屈機
其實係咪有人用外掛?
定係改到無課金就贏唔到?
隻野玩咁耐從未試過咁癲........玩到最後一日都完成唔到三連勝,
之前系統會幫你計數玩咁上下安排D水魚同你一組等你達成三連.............
今次完完全全鋪鋪惡鬥....(連唔重要非連線既盃賽AI都同你死過果隻)
我都唔撚計佢瘋狂離線、屈鳩你等等等又再等............

有無其他耐磨好玩既驚推?真心想棄!
今次揀邊隊好?
bowser for me
d豬隊友真係痴鳩線
我不停追住d對家打,佢地就猛咁拖我後腿
無玩online好耐
淨係玩聯賽
我臨尾果日先死攻kart pro,本身限死一個道具已經難搞,一被打到落後就難追番上去,同埋上到第一果陣見到抽到金幣就好撚驚
就係講緊聯賽d bot隊友
唔記得咗今次分隊
成日都拎第一 但隊加567咁
off 左自動道具,第一個陣抽到蕉皮/龜殼就唔放,一路hold住防守
呢個tour堆bots完全唔同哂弱咗好多
差唔多場場都有用標準車/翼或者冇章嘅bots
幾條友一齊吊住個心/火箭炮唔用
同埋成日都係兩邊隊長包底
放棄咗

滿江(粉)紅
星期一就將token shop清哂
之前幾個tour冇咁多嘢拎但從來未試過咁快手
coin token嘅話直頭好似未試過清哂500*10管
last day team bowser support bonus
揀Team Peach
終於有銀色team peach badge
因為舊年peach贏
揀咗team peach

其實咁勢均力敵嘅情況下完全係睇邊個last day support bonus果個反cup
不過上次Mario Vs Luigi好似日日都係Luigi拎support bonus,最後輸鳩埋
呢個冇得講啦 始終Mario先係主角
有冇人知點解眾Mii係Waluigi Cup嘅Baby Park會upgrade咗嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞