數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有無巴打有睇新番,終於入數碼世界

都唔似數碼暴龍

不嬲都唔係....當新動畫睇

前排pokemon go出果陣見到人恥笑pokemon go 用個波丟pokemon
而digimon係partner
跟住到appmon又學左pokemon要打嬴佢先收到

都唔似數碼暴龍

不嬲都唔係....當新動畫睇

前排pokemon go出果陣見到人恥笑pokemon go 用個波丟pokemon
而digimon係partner
跟住到appmon又學左pokemon要打嬴佢先收到

有時真係屌死bandai搞到數碼暴龍不倫不類

正呀喂..3500yen

有冇睇錯,一機集ver1-5?

買買買!

有冇睇錯,一機集ver1-5?

你冇睇錯..佢仲有得上網站對戰
20周年部野超抵玩
應該好搶手,我打算入手幾部看門口
轉貼

真紅蓮,女惡魔
專出有羽毛翼的數碼暴龍
真紅蓮,女惡魔
專出有羽毛翼的數碼暴龍

屌...真紅蓮想入手...依排出咁急既佢
我都想放D3機甲龍版,
原價+運費
真紅蓮,女惡魔
專出有羽毛翼的數碼暴龍

呢兩隻好撚靚
其實唔急 佢俾白模你睇 其實你預1年後先出就差唔多
真紅蓮,女惡魔
專出有羽毛翼的數碼暴龍

呢兩隻好撚靚
其實唔急 佢俾白模你睇 其實你預1年後先出就差唔多

好彩,銀包暫時安全
我都想放D3機甲龍版,
原價+運費

佛價,依度少人收野,你係FB群放比較多
20周年部野超抵玩

20周年部野超抵玩

我都想入3部, 兩部儲一部自己改色

巴打打算直接官網訂定搵門市訂?
我都想放D3機甲龍版,
原價+運費

佛價,依度少人收野,你係FB群放比較多

thx,有好野益左巴絲先

唔知香港官網遲啲會唔會開訂呢⋯⋯
20周年部野超抵玩

應該自己訂,睇下hk魂有無開先

真紅蓮

真紅蓮

暫時冇想像中咁型,要睇埋上色先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞