數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
BTW 原來下年就超龍20週年
真心,自己上日本官網訂,會唔會好過孤仔個d訂?
真心,自己上日本官網訂,會唔會好過孤仔個d訂?

你睇下運費囉
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b33456807;_ylt=AuUHo.QslUYDW5lBCEo44DbKILN8?u=yung108

YAHOO狗劈價戰開始

我只會同實體舖訂,yahoo呢d走數都唔知點追
希望聽日港魂出
等港魂
送埋上門
希望聽日港魂出

會唔會有預告架
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b33456807;_ylt=AuUHo.QslUYDW5lBCEo44DbKILN8?u=yung108

YAHOO狗劈價戰開始

尼間係皆旺b28
佢地有fb page 同店鋪
我買同訂op都係度

*點解會變左yahoo狗?

YAHOO狗劈價戰開始

尼間係皆旺b28
我買同訂op都係度

皆旺都唔知
究竟巴打有無訂開野
無惡意 純粹問下

YAHOO狗劈價戰開始

尼間係皆旺b28
我買同訂op都係度

皆旺都唔知
究竟巴打有無訂開野
無惡意 純粹問下

SOR 真係冇訂開, 見YAHOO開訂就錯當係YAHOO狗
二十週年機唔知遲啲會唔會又有人唔小心買多左幾部呢

真係好多唔小心

我覺得炒無問題,明明一開始任人訂又唔係限量,出左現貨先至想買就要承擔風險架啦

上次d3機蟹左班炒家

抵撚死

炒還炒,咪上黎搵食
想買第3代暴龍機但miss左預訂
而家有咩方法可以入手

喔喔 怪唔之得啦
其實有幾間鋪頭都有係yahoo放訂
當然主流幾間大野冇 : 精品/孤注/五月

喔喔 怪唔之得啦

五月應該有其他開係yahoo 不過

喔喔 怪唔之得啦

五月真係狗也不屌

喔喔 怪唔之得啦

五月真係狗也不屌

有冇實體店有得訂?

自己訂,唔靠人
gethemall 都做埋一份 $298平過精品同孤仔小小
gethemall 都做埋一份 $298平過精品同孤仔小小

Bandai 訂仲好,話哂係官方
港魂萬歲!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞