數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我都post一張

唔好咁....好想要...
btw,有無攻略

jed

都唔明點解D scanner美版個模會細過日版

當年D scanner 日版定價貴過之前個3代
大部d抵買d

日版叫d scanner
美版叫d tector

我驚佢唔知咩叫d tector

你呢句嘢啲字我都明

但真係唔知你想講乜

agger 前3代講咩機...

04個定價貴過之前日版01 02 03
無記錯好似04係3500 円,01 02 03 都係$3000左右
唔知係咪越大部越貴

jed

大部d抵買d

美版叫d tector

你呢句嘢啲字我都明

但真係唔知你想講乜

無記錯好似04係3500 円,01 02 03 都係$3000左右
唔知係咪越大部越貴

04 用埋 3A電,以為會好玩左
點知仲無聊....

日版應該真係D-ark 算最好玩
有得刷卡buff隻獸,算係做到動畫玩法
但細個個陣係用code刷奧米加個d出黎屌打

大部d抵買d

美版叫d tector

你呢句嘢啲字我都明

但真係唔知你想講乜

無記錯好似04係3500 円,01 02 03 都係3000円左右
唔知係咪越大部越貴

打漏sor

大部d抵買d

美版叫d tector

你呢句嘢啲字我都明

但真係唔知你想講乜

無記錯好似04係3500 円,01 02 03 都係3000円左右
唔知係咪越大部越貴

打漏sor

http://archive.is/QHQ59
唔講唔覺
利申日版冒險樂園換返黎...果陣04都未播傻下傻下換左5千幾張飛

有無巴打有興趣換機?
主要想換同ver.其他色

金色d-ark正

點解唔出15th版

金色我有2部 所以想拎一部出黎同人換
不過我諗無乜人要

你拎去賣我諗都有人要既

好想綠色果部…
15th D3 要返舊save係一開始係禁yes定no

見到口一卜 就yes

見到口一卜 就yes

我發覺d-ark舊版同15th連個msg係唔同
咪撚推啦,有人回就回架啦
咪撚推啦,有人回就回架啦

就黎1001,諗住推埋佢,得罪你咩屌

lm

lm

oh my fucking god...乜咁多人有044

lm

oh my fucking god...乜咁多人有044

想問下15週年電波上到幾多錢?想後追一部

好似....900左右,不排除有人佛心原價

好似....900左右,不排除有人佛心原價

隔離po有個真佛心 400放十鳩幾部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞