數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

咩制都唔撳梗係0 上面咪有說明書

有撳呀

你用邊隻?
基爾獸(Vi)係撳A
大耳獸(Va)係搖機
妖狐獸(Da)係AB上下咁㩒

遇到小丑獸點撳 我係咁輸

水妖獸嘛
係咁搖機

有撳呀

你用邊隻?
基爾獸(Vi)係撳A
大耳獸(Va)係搖機

妖獸嘛
係咁搖機

小妖獸

你用邊隻?
基爾獸(Vi)係撳A
大耳獸(Va)係搖機

小丑獸 小丑皇 ???

小妖獸

有名你叫小妖獸 難道你會覺得佢係疫苗種?
跟住卡號入完再look都無料到,咩事?又話新功能

講緊15th D-art暴龍機

有撳呀

你用邊隻?
基爾獸(Vi)係撳A
大耳獸(Va)係搖機

妖狐

一對1500放俾你

巴打我想收啊 tg wahaha1234 原價加運費 ok?

sor 睇錯 原來又係炒價 當我無講過

每部貴少少,咪當買教訓囉,部機開訂差唔多成個月都仲有貨,咁都訂唔到真係呵呵

sor 睇錯 原來又係炒價 當我無講過

每部貴少少,咪當買教訓囉,部機開訂差唔多成個月都仲有貨,咁都訂唔到真係呵呵

我覺得每部貴50~100都接受到既 當係少少服務費,

遲訂擺到明係貴架啦,佢個價又唔係貴幾舊,肯750$一部放算好人啦,第二度人地放緊仆街價
有無人識玩03暴龍機個刷卡系統

我入左好多怪入去 之後仲組埋隊 真紅蓮都用到

上一頭有中文說明書

有得攞道具/數碼暴龍
邊到訂20週年磚頭機最平
因為第一次買BANDAI野
唔識上官網買
邊到訂20週年磚頭機最平
因為第一次買BANDAI野
唔識上官網買

申請個ac,之後同paypal俾錢,填埋送貨地址就得,送到上門唔洗煩
煩一次,爽一世呀巴打

我覺得每部貴50~100都接受到既 當係少少服務費,

遲訂擺到明係貴架啦,佢個價又唔係貴幾舊,肯750$一部放算好人啦,第二度人地放緊仆街價

btw有冇人覺得留姬果部仲靚

丁死我

我都覺
留姬真係j死我

有得攞道具/數碼暴龍

打完再刷次次都fail.....

我入左好多怪入去 之後仲組埋隊 真紅蓮都用到

係咪一定要有個卡set先得。。。?
成日都no miss...點解

有得攞道具/數碼暴龍

好似關刷卡速度到時事

有得攞道具/數碼暴龍

好似關刷卡速度到時事

入完個碼唔一定用同一張卡刷呀?

好似關刷卡速度到時事

入完個碼唔一定用同一張卡刷呀?

隨便拎張卡都得,唔洗拎暴龍卡
你拎張八達通都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞