數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有冇巴打願意放美版044 高價收購 金武色4k 其他兩色3k

my telegram: kks90713

不如上淘寶閑魚收

ebay啦
唔知點解好撚憎美版啲機,但日版就好中意
04美版最後個ver.暴龍機,超級貴,應該係最稀有暴龍機

唔計特別版,應該係
最主要好多人有都唔放,又炒貴哂
我左R右R先R到部返黎

日版外型忠於原著,但美版可玩性>>>日版

正解

正解

美版的而且確真係好玩好多 點解bandai唔復刻埋美版呀 dllm

正解

美版的而且確真係好玩好多 點解bandai唔復刻埋美版呀 dllm

因為無日本市場

正解

因為無日本市場

幾千蚊都有人買都覺得冇市場
炒撚左個marketing佢啦

因為無日本市場

認真講 唔洗幾千蚊既
上年6月左右 係高登收到部金剛武神色 新淨 玩得 $750

因為無日本市場

認真講 唔洗幾千蚊既
上年6月左右 係高登收到部金剛武神色 新淨 玩得 $750

可遇不可求
有冇巴打願意放美版044 高價收購 金武色4k 其他兩色3k

你有米收高唔係問題
但唔好叫高個價咁離譜好無

你有米收高唔係問題
但唔好叫高個價咁離譜好無

放已開 $650 有無人收?
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100005495/?utm_source=mailmagazine&utm_campaign=20170203&utm_medium=text&utm_content=DIGIMON+VER.+20TH

我想問下兩部唔同色既機入面d龍會唔會有分別?

咪寫撚咗囉,你係唔識中文定係唔識字?

thanks,咁我訂曬兩隻色
話說依家d3 咩價位 ,想收返部撚下

原價+運費
高過既都唔好買
590+40

d ark 呢

放已開 $650 有無人收?

巴打我要, 有無連卡,telegram:
https://t.me/Kuanchek

好正
有冇得交換機

巴打如果真心想用02兩部全新其中一部換044既話就add 我telegram: spinviper

巴打有咩色可換 我都好想要金武神色

古代加魯路
想問dart 奧米加係要砌定唔要砌果隻?
想問dart 奧米加係要砌定唔要砌果隻?

唔洗

首先多謝上面位巴打先 啱啱買左set
都只係1380
最貴都係780一部
樓上d炒狗真係仆街黎
仲要講埋d乜鳩歪理
特別係賣成千蚊果個先戇鳩
巴打可以去買 仲有大把貨
人地有舖頭要交租都無你地班炒狗食水咁深
大家等班炒狗炒燶佢 睇佢留黎炒自己條撚啦

巴打係咪現時點買?

首先多謝上面位巴打先 啱啱買左set
都只係1380
最貴都係780一部
樓上d炒狗真係仆街黎
仲要講埋d乜鳩歪理
特別係賣成千蚊果個先戇鳩
巴打可以去買 仲有大把貨
人地有舖頭要交租都無你地班炒狗食水咁深
大家等班炒狗炒燶佢 睇佢留黎炒自己條撚啦

巴打係咪現時點買?

睇哂唔見有1380
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞