數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
其實舊版係咪都好似依家咁玩? 好快悶

舊版本係美版,好玩超多

師兄up乜? 黑人???.jpg
15th同舊版都係日版
有冇巴打識整03日版舊版?
我部舊版03個刷卡位壞左

百度暴龍機吧,精華有維修post,可以睇下。

話說知唔知D MON邊度有得買

淘寶掛

打d咩字 手機mon數字mon就揾到 果d揾唔到

淘寶掛

打d咩字 手機mon數字mon就揾到 果d揾唔到

基本上好難搵到d mon
其實舊版係咪都好似依家咁玩? 好快悶

舊版本係美版,好玩超多

師兄up乜? 黑人???.jpg
15th同舊版都係日版

我如為佢講個個舊版,係指以前係一般玩具店都有賣個款美版
問幾個問題關於日版D-ARK
我上網搵過晒都無答案
1. 點解我有時入岩碼,但刷卡都話我錯?
2. 對戰前有得刷卡,我應該入邊種類既碼?
3. 我上網搵左D碼,係照順呢個次序入番個種類?

https://wapp.baidu.com/p/4778715465?lp=5027&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0&

可能會1999
麻煩各位巴打
本來想入黎屌炒家,點知咁多人有得訂唔訂
一個願打一個願捱

淘寶掛

用汽車果d 靜電貼
一個願打一個願捱

抵撚死

有啲仲要話
冇訂咪買現lor
有咩咁出奇

笑撚左
問幾個問題關於日版D-ARK
我上網搵過晒都無答案
1. 點解我有時入岩碼,但刷卡都話我錯?
2. 對戰前有得刷卡,我應該入邊種類既碼?
3. 我上網搵左D碼,係照順呢個次序入番個種類?

https://wapp.baidu.com/p/4778715465?lp=5027&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0&

可能會1999
麻煩各位巴打

1.數碼字體有冇打錯先,如果冇可能係張卡係道具卡,但你係入數碼暴龍卡個個選項到入左,咁就會唔得。 最後可能關你刷卡個速度事。

2. 攻擊組件,例如:加速度,加血,加攻,進化。 15週年紀念個部,有選項可以一次過刷兩張卡添, 唔知舊版得唔得。

3. 係呀,第一個入數碼字體,之後入三個位阿拉伯數目字

你畀嗰張圖第一個選項:入道具,第二個選項:入數碼暴龍,第三個選項 一次入兩張卡片 應該係入國王,君主嗰啲卡片或者係將兩隻數碼精靈合體。

1.數碼字體有冇打錯先,如果冇可能係張卡係道具卡,但你係入數碼暴龍卡個個選項到入左,咁就會唔得。 最後可能關你刷卡個速度事。

2. 攻擊組件,例如:加速度,加血,加攻,進化。 15週年紀念個部,有選項可以一次過刷兩張卡添, 唔知舊版得唔得。

3. 係呀,第一個入數碼字體,之後入三個位阿拉伯數目字

你畀嗰張圖第一個選項:入道具,第二個選項:入數碼暴龍,第三個選項 一次入兩張卡片 應該係入國王,君主嗰啲卡片或者係將兩隻數碼精靈合體。

好詳盡呀
唔該曬
一個願打一個願捱

抵撚死

有啲仲要話
冇訂咪買現lor
有咩咁出奇

笑撚左

拿,首先呢
知道有機訂果班人唔一早訂係度食貴貨就抵撚死架啦
但係你屌人無訂托柒咩
你估個個都mon住幾時有新機出架?
有d人真係見到d開箱片覺得有童年回憶先想買
咁咪唯有食貴野囉
有d人直情唔知有得訂
屌知果班就話姐
你一屌屌哂成村人
你都on撚柒99
柒少陣,當俾下面
一個願打一個願捱

抵撚死

有啲仲要話
冇訂咪買現lor
有咩咁出奇

笑撚左

拿,首先呢
但係你屌人無訂托柒咩
咁咪唯有食貴野囉
有d人直情唔知有得訂
屌知果班就話姐
你一屌屌哂成村人
你都on撚柒99
柒少陣,當俾下面

冇訂要買現又真係唔岀奇

淘寶掛

用汽車果d 靜電貼

mon啵唔係mon貼 btw 部新機入撚哂塵 屌
一個願打一個願捱

抵撚死

有啲仲要話
冇訂咪買現lor
有咩咁出奇

笑撚左

拿,首先呢
但係你屌人無訂托柒咩
咁咪唯有食貴野囉
有d人直情唔知有得訂
屌知果班就話姐
你一屌屌哂成村人
你都on撚柒99
柒少陣,當俾下面

知訂唔訂要買現班人固之然笑柒佢

唔知訂嗰班
咪話佢知你on9左
下次醒水

同埋駛乜成日mon住
得閒上黎連登望下
有預告都會討論架啦
留名
一個願打一個願捱

抵撚死

有啲仲要話
冇訂咪買現lor
有咩咁出奇

笑撚左

拿,首先呢
但係你屌人無訂托柒咩
咁咪唯有食貴野囉
有d人直情唔知有得訂
屌知果班就話姐
你一屌屌哂成村人
你都on撚柒99
柒少陣,當俾下面

我就係咁 我見到有嘅時候都已經無得訂
諗住搵番童年回憶
之前有個巴打傾啱價錢 但之後唔知係咪見炒得起走左我數

依家1400收一對有無人放

拿,首先呢
但係你屌人無訂托柒咩
咁咪唯有食貴野囉
有d人直情唔知有得訂
屌知果班就話姐
你一屌屌哂成村人
你都on撚柒99
柒少陣,當俾下面

我就係咁 我見到有嘅時候都已經無得訂
諗住搵番童年回憶
之前有個巴打傾啱價錢 但之後唔知係咪見炒得起走左我數

依家1400收一對有無人放

現時點尋日見到1350有一set

依家狗衝出去
現㗎仲有無得買

各位請準備

首先多謝上面位巴打先 啱啱買左set
都只係1380
最貴都係780一部
樓上d炒狗真係仆街黎
仲要講埋d乜鳩歪理
特別係賣成千蚊果個先戇鳩
巴打可以去買 仲有大把貨
人地有舖頭要交租都無你地班炒狗食水咁深
大家等班炒狗炒燶佢 睇佢留黎炒自己條撚啦

首先多謝上面位巴打先 啱啱買左set
都只係1380
最貴都係780一部
樓上d炒狗真係仆街黎
仲要講埋d乜鳩歪理
特別係賣成千蚊果個先戇鳩
巴打可以去買 仲有大把貨
人地有舖頭要交租都無你地班炒狗食水咁深
大家等班炒狗炒燶佢 睇佢留黎炒自己條撚啦

食左火藥黎喎巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞