數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
請問磚頭暴龍機精品280係咪最平?
港魂即係官網?第一次訂野

係呀,依次應該大把貨,無限,而且又要咁平

咁平應該買三部 兩部收藏一部拎黎玩

咁平應該買三部 兩部收藏一部拎黎玩

我買四部

想知道尼部幾錢同邊到有得賣?

尼你...

尼你...

老母
日本果邊個卡盒已經送到

尼你...

老母

同問
有無人要, 要就留個EMAIL / TELEGRAM聯絡

SHF戰暴 拎上手玩過兩野就放返入盒 極新淨 有啡盒 $280
滾球獸盒蛋全新未開 $200
D-3 機甲龍 全新未開 $650 蝕少少運費

賣左未,想要D3,hkgoldenuser@ymail.com
有無人要, 要就留個EMAIL / TELEGRAM聯絡

SHF戰暴 拎上手玩過兩野就放返入盒 極新淨 有啡盒 $280
滾球獸盒蛋全新未開 $200
D-3 機甲龍 全新未開 $650 蝕少少運費

賣左未,想要D3,hkgoldenuser@ymail.com

Check email please

港魂仲未開訂
呢度可唔可以問價
屋企搵到幾盒應該十年前買嘅 大耳獸
可以進化果種
呢度可唔可以問價
可以進化果種

原來你就係60$果個....黎左問價
呢度可唔可以問價
可以進化果種

唔知頭唔知路唔敢賣住
http://p-bandai.hk/carddas/item-1100005450
wow

無乜愛 唔買

屌佢老母on9紙卡,等我重以為係磚機開賣
下次打埋產品名啦,嘥我時間禁入去
呢度可唔可以問價
可以進化果種

唔知頭唔知路唔敢賣住

carousxxx ? 就係你條友仔放我飛機? 
呢度可唔可以問價
可以進化果種

唔知頭唔知路唔敢賣住

有冇故聽 有冇底起

唔知頭唔知路唔敢賣住

有冇故聽 有冇底起

呵呵,開價60$,見多人搵咪唔放住等高價囉
賣之前唔做好資料搜集

唔知頭唔知路唔敢賣住

有冇故聽 有冇底起

前兩三日,係個apps 度見到有人賣 大耳獸 Deluxe Playset $60 ,咁我就同佢要左,confirm 左出價,約埋時間地點交收,點知佢第二日同我講話咩有親戚小朋友要,唔賣
再跟住轉個頭賣$100
不如直接同我講想放高價d算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞