數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

而家值唔值錢?換唔換到暴龍機玩?
想搵部032 or 044玩
D-ARK 1SET 1500 有無人要

某apps見到100蚊,唔知有無比人拎上y拍轉賣

唔係掛 100蚊 係既話我都係收返埋佢算
BTW 係Y拍見到隻$588 唔知係咪你講既轉賣

一家團聚...想喊

唔知呢

仲有前兩日係facebook d玩具買賣group 度都見到賣$200零蚊
$750 賣全新未開D-ARK 15 紅機
妖狐獸點用上右左下就4,左右下上就3,點知幾時轉?其他數據種又唔同玩法
妖狐獸點用上右左下就4,左右下上就3,點知幾時轉?其他數據種又唔同玩法

妖狐獸唔同進化階段,唔同禁制次序,可以上網搵下

妖狐獸唔同進化階段,唔同禁制次序,可以上網搵下

其實佢係咪唔會過5
繼續貼相

巴打我好似見到你ig

繼續貼相

巴打我好似見到你ig

遮乜鬼全世界都知...
繼續貼相

巴打我好似見到你ig

遮乜鬼全世界都知...

好多人都知
繼續貼相

巴打我好似見到你ig

遮乜鬼全世界都知...

好多人都知

一心仲諗住D-ark 15th 會出金色
無訂到紅、藍二色

不過依家見Bandai 直接出20th 磚頭機
金D-ark 應該無望啦
無訂到紅、藍二色

你一早訂左一部先, 出金機再trade番出去嘛
放 d art 初版 鋼鐵加魯魯
無訂到紅、藍二色

1500放晒兩部比你

有心啦
我心中直指金色機,紅、藍二機興趣不大

到炒風過左先收黎玩下好過

btw, 我之前都無訂到 Digivice 動畫原色版
但好彩上fb 搵到個巴打放二手$650,真係佛心到仆街
放 d art 初版 鋼鐵加魯魯

有興趣 價錢 同 其他 telegram傾
Telegram id: cc_digi
D-art 奧米加而家值幾錢

師兄我有興趣收 email: marco200720072007@yahoo.com.hk
收d3任何一隻色 650 可以email我hello999hello999@yahoo.com.hk
thx
有冇人知除咗高速組件B同白色羽翼之外,仲有咩組合?
國王加王后嗰幾款唔計
上網都搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞