數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

carousxxx ? 就係你條友仔放我飛機? 

有冇故聽 有冇底起

前兩三日,係個apps 度見到有人賣 大耳獸 Deluxe Playset $60 ,咁我就同佢要左,confirm 左出價,約埋時間地點交收,點知佢第二日同我講話咩有親戚小朋友要,唔賣
再跟住轉個頭賣$100
不如直接同我講想放高價d算啦

100$
真心笑佢

carousxxx ? 就係你條友仔放我飛機? 

有冇故聽 有冇底起

前兩三日,係個apps 度見到有人賣 大耳獸 Deluxe Playset $60 ,咁我就同佢要左,confirm 左出價,約埋時間地點交收,點知佢第二日同我講話咩有親戚小朋友要,唔賣
再跟住轉個頭賣$100
不如直接同我講想放高價d算啦

差個幾十蚊
小弟我個日收左d 暴龍機都洗左$2xxx 啦
sorry 兩個巴打
放飛機係我唔啱
同時有幾個人話要 我分唔到邊個係炒家邊個係真心想要黎收藏
我唔想俾人當水魚轉頭放返出去
所以先反口唔賣
sorrysorry
sorry 兩個巴打
放飛機係我唔啱
所以先反口唔賣
sorrysorry

認衰仔就認衰仔啦咁撚多所以
sorry 兩個巴打
放飛機係我唔啱
所以先反口唔賣
sorrysorry

收皮啦
sorry 兩個巴打
放飛機係我唔啱
所以先反口唔賣
sorrysorry

認衰仔就認衰仔啦咁撚多所以

sorry 兩個巴打
放飛機係我唔啱
所以先反口唔賣
sorrysorry

其實你賣俾我同另一位巴打都九成九係收藏
錢唔係問題
開個價黎囉,好過你應承之後又走數
認衰咪算囉...仲想洗清?
sorry 兩個巴打
放飛機係我唔啱
所以先反口唔賣
sorrysorry

錢唔係問題

我又真係唔知轉手可以賣到幾多錢
唔賣唔緊要,不過同我講話有親戚小朋友想要呢個理由真心on9
仲要上黎問價比人插
sorry 兩個巴打
放飛機係我唔啱
所以先反口唔賣
sorrysorry

錢唔係問題

仲要上黎問價比人插

個理由真係世界級
幫登高巴打貼一貼佢2016總結

錢唔係問題

仲要上黎問價比人插

個理由真係世界級

佢個理由既潛台詞:不論我抬幾高個價都買既,就係真愛收藏家,所以我要試驗下邊位先係真命天子

錢唔係問題

仲要上黎問價比人插

個理由真係世界級

佢個理由既潛台詞:不論我抬幾高個價都買既,就係真愛收藏家,所以我要試驗下邊位先係真命天子

多撚謝哂
港魂開訂暴龍機未呀屌
港魂開訂暴龍機未呀屌

咪就係囉屌,星期三之後唔係香港,都唔知點訂
想收十五週年太一果部, 見上網要$1500 想問下同99 年板有咩分別, 99年出面都放緊900up
有無巴打放日板機,
想收十五週年太一果部, 見上網要$1500 想問下同99 年板有咩分別, 99年出面都放緊900up
有無巴打放日板機,

多左奧米加,仲有v龍獸,哈克獸果d,你當多左少少野玩啦
有無巴打放日板機,

咁講既話2手$900, 復刻$1500 點揀好 揀唔到
有無巴打放日板機,

咁講既話2手$900, 復刻$1500 點揀好 揀唔到

一定唔洗咁貴
最新個隻機好多人陪我玩 好開心
利申訂左7對
最新個隻機好多人陪我玩 好開心
利申訂左7對

好事黎!!身邊得一個fd俾我推入坑only
想做2016總結
但係放完有盒機已經無心機再排其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞