數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

Chok左2個禮拜終於爆左部04 一周目 好滾動
真係好正,最後仲有得用金剛武神黎行路
都算易玩

好正
有冇得交換機

嘩屌 想換你金甲龍

都算易玩

好正
有冇得交換機

或者d3 v2

都算易玩

好正
有冇得交換機

我留返收藏
總結2016年!2017繼續再接再厲

總結2016年!2017繼續再接再厲

800 放D-Ark 15th 紅機

小心俾人屌

即管屌
有冇師兄有玩開shf 最近想入坑
有冇師兄有玩開shf 最近想入坑

D art 定shf 好?

有fd好似有部全新太和機,你留你tg俾我,我幫你問下

出面成千蚊一部

如果2000可以收晒兩部我係ok嘅
最好連特典

但係網上睇啲水魚價全部3000以上

我都想1千收兩部,之後轉手有得執
有人想放機都好,記得dup盒,唔好比人轉手賣
有人想放機都好,記得dup盒,唔好比人轉手賣

Y拍

都算易玩

好正
有冇得交換機

其實我想換金剛武神獸色
話說依家d3 咩價位 ,想收返部撚下

原價+運費
高過既都唔好買
590+40
新仔留名

望到d圖好有童年回憶

都算易玩

好正
有冇得交換機

巴打如果真心想用02兩部全新其中一部換044既話就add 我telegram: spinviper

都算易玩

好正
有冇得交換機

巴打如果真心想用02兩部全新其中一部換044既話就add 我telegram: spinviper

我記得你好似有

好正
有冇得交換機

我記得你好似有

有但我唔介意有多部
有冇巴打願意放美版044 高價收購 金武色4k 其他兩色3k
有冇巴打願意放美版044 高價收購 金武色4k 其他兩色3k

安已不

原價+運費
高過既都唔好買
590+40

收d3 三色各一部

my telegram: kks90713

不如上淘寶閑魚收
04美版最後個ver.暴龍機,超級貴,應該係最稀有暴龍機。

不如上淘寶閑魚收

垃圾大陸淘寶要d濕鳩認証 麻撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞