數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
放全新味開D ark 15th 1500$,有意+tg:veemon9494

原來打少左一set
有冇巴打放d art 戰暴?
放全新味開D ark 15th 1500$,有意+tg:veemon9494

原來打少左一set

我只想買一隻過下手癮....

同埋就算750一隻都out budget,sorry

原來打少左一set

我只想買一隻過下手癮....

同埋就算750一隻都out budget,sorry

is ok
放 d art 初版 鋼鐵加魯魯

放 d art 初版 鋼鐵加魯魯

想買一啡對戰鬥暴龍獸同鋼鐵加魯魯

SHF 定 d art 好
仲有隻d art 糽蓮想放

How much?
有冇巴打有玩04日版暴龍機?
可唔可以影下care box 個barcode比我
放d ark 15th 一紅一藍 700 for each
https://t.me/cpchanhk
下個post改名 為數碼暴龍交易區
下個post改名 為數碼暴龍交易區

sosad

我轉頭搵到你

我轉頭搵俾你
乞兒價收
D-Ark 15th $650, 純粹想玩

乞兒價收

你又真係仆街 仲但過原價+運費
送埋比你好唔好呀?
乞兒價收

送埋比你好唔好呀?

原價630,運費好似40?
但佢一次買幾多隻都係收一次運費啫

我見巴打唔覺意買多左諗住接下貨都要屌
乞兒價收

送埋比你好唔好呀?

人地出來交收唔洗車錢同時間?

我轉頭搵俾你

Thx bro
乞兒價收

送埋比你好唔好呀?

我出黎交收唔洗車錢同時間?🤔
連登仔又時真係好矛盾

上幾頁先叫人唔好鼓勵炒風
依家原價+ 一半運費 收又屌

即係唔覺意買多一套兩套黎賣,賺少少唔當炒?

我出黎交收唔洗車錢同時間?🤔

YOU WIN

唔俾個叻你唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞