數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

有冇好似其他暴龍機咁分美/日版?
gethemall 都做埋一份 $298平過精品同孤仔小小

Bandai 訂仲好,話哂係官方

唔知開咩價
[img]https://na.cx/i/R834fF4.jpg[img]

復刻機全部日版

即係e款機20年前都有美日版之分?
[img]https://na.cx/i/R834fF4.jpg[img]

復刻機全部日版

復刻機全部日版

日本已經開賣左?

日本已經開賣左?

唔小心買多
不過其實我想要01隻動畫色好耐
但街價依然過千
唔小心買多
但街價依然過千

暴龍機 不了
唔小心買多
但街價依然過千

暴龍機 不了

EBAY AMAZON果D夠膽死開3K UP
lm
想入手03暴龍機瘋狂刷卡
有無巴打買左花仙獸可以影黎睇下?高唔高質?
訂左未拎
20週年果部 無電果陣識唔識自動save?
同埋個乜乜web連動功能係咪即係可以連上網update野?

兩日到究極就重養啦
巴打有無d-ark 消息?

兩日到究極就重養啦

咁其實係咪要兩日內瘋狂對戰先可以進到上去

【開始發送日期為26 Jan (Thu)】
運送商品名稱:D-ARK Ver.15th:Takato Matsuda color
D-ARK Ver.15th:Takato Matsuda color

【開始發送日期為26 Jan (Thu)】
運送商品名稱:D-ARK Ver.15th:Takato Matsuda color
D-ARK Ver.15th:Takato Matsuda color

有幾多人訂左卡
2日就究極咁快冇左育成既感覺wor

不過都買硬

我都覺得快左啲,如果進得咁快,應該會係咁嗌肚餓同要瘋狂訓練

嗌肚餓同要瘋狂訓練

一定要唔會。。。佢調整返啲數值咪得

返工玩唔到

唔知會唔會好似雷燈咁可暫停時間

我都覺得快左啲,如果進得咁快,應該會係咁嗌肚餓同要瘋狂訓練

嗌肚餓同要瘋狂訓練

一定要唔會。。。佢調整返啲數值咪得

返工玩唔到

唔知會唔會好似雷燈咁可暫停時間

一定唔會啦 可以暫停叫咩育成
之前有巴打話6/1有野公佈 其實係咩
之前有巴打話6/1有野公佈 其實係咩

真係唔知點答你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞