數碼暴龍玩具討論區#1 狂賀LIHKG+

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
已訂各2
收到PayPal email就代表成功?
想問新機係咪有得召digimon幫手打怪?
唔識用,求各位巴打指教
已訂各2

有諗過訂total 三隻,但其實都唔平
己訂各一
一set收藏
一set 玩
計埋運費都係$300, 一樣價錢
一set收藏
一set 玩

各訂二
再加一部藍色幫fd訂
計埋運費都係$300, 一樣價錢

你訂多幾部都係40運費
想問新機係咪有得召digimon幫手打怪?
唔識用,求各位巴打指教

係,選項倒三角形圖案就 畀你放三隻數碼暴龍, 如果全部三隻數碼暴龍係同一個屬性/ 三隻屬性全部都唔同,能力會增強。

戰鬥時間最尾嗰個選項就可以派出去戰鬥。
繼續貼相

好有feel

幾時出埋綠色 最想要

只會訂綠色
有冇人會放太一大和15th
800 放D-Ark 15th 紅機
800 放D-Ark 15th 紅機

小心俾人屌

有fd好似有部全新太和機,你留你tg俾我,我幫你問下

出面成千蚊一部

我都想要………

出面成千蚊一部

如果2000可以收晒兩部我係ok嘅
最好連特典

但係網上睇啲水魚價全部3000以上
又話 ver.1 ~ ver.5 都齊
但又分亞古獸同加布獸
咁即係亞古獸版冇得養ver.2?

Chok左2個禮拜終於爆左部04 一周目 好滾動
真係好正,最後仲有得用金剛武神黎行路
都算易玩

出面成千蚊一部

如果2000可以收晒兩部我係ok嘅
最好連特典

但係網上睇啲水魚價全部3000以上

3000 一部? 我都係早排收返黎玩, 太一果部都係1 千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞