有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我懷疑就算編咗,夜晚都唔係一齊瞓
change days睇左4集左右就冇再追, 好悶, 唔知係唔係剪接問題, 定係冇乜新爆點睇, 呢D狗血節目都係tving拍得好
響房沖壺茶捉圍棋~
HS我最唔鍾意主持估嘢嗰part,霸咗好多時間又無聊
Change Days最大問題係睇咁多集
睇佢地嘈交 flirt其他人 比哂分手動機理由
但最尾同我講揀返原配繼續一齊
個節目籠罩一陣奄悶氣息,錄影廠內主持嗰part都係
黃viu嗰套初戀乜乜乜有冇人有睇?
日本戀愛巴士、terrace house主持(我冇一個識)反應都係賣點之一,
我覺得換乘戀愛主持(我一樣冇一個識)冇日本咁放, 但佢地反應都好睇,
change days幾個主持講野好悶, 話佢認真分析呢, 又講唔出咩精髓出來, 本身題材好好, 不如比返tving拍仲好啦
但係我好中意聽個精神科醫生講野
其實佢哋搞咁大壇大龍鳳估中又點,關觀眾咩事?寧願睇多啲參加者花絮仲好
btw泰亦真係最強助攻王 成日問埋d好精盡問題 例如追問點解整心心 賢圭講海恩nuna時講奎民反應
好期待真心話泰益有咩發揮
再見,初戀?
錄製期太短 然後內容好平淡
最尾無啦啦造到幾男追一女
最高汁果個反而冇人溝
10日都唔夠真係好難搞得出啲乜,衰啲講就算直接係識得嗰個都未必夠時間翻叮交情混熟返...
佢同英珠細路實在太似樣
我睇到仁宇最後同智賢傾到兩個都喊嗰到真係
大家都係一開始最互相吸引嘅人
偏偏一次date都冇
好可惜
HS最推介邊季
一定係2
S2天花板嚟雖然結局搞唔掂
感情變化嘅嘢,醫生都講唔凖啦,嘥氣
個結局真係我寧願佢最後冇揀到
個人最鍾意s3,可能因為我俾人劇透左先睇s2,我覺得2季都睇得過
simon d上radio star串code kunst話佢地節目得3 4000 post討論 換乘有成萬

不過change days1已經係無聊
佢拍2上埋netflix以為會正啲 但啲人都係麻麻
其實佢啲scenario ok 但最後都係和好 好冇癮
費事有人未睇 防劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞