有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
佢好似係5級公務員?係嘅話唔會好捨得quit~
奎彬好屈而家做緊事務官。之前有上一個節目叫아무튼 출근 (總之,上班),見去vlog自己返工都幾好睇不過越睇就越覺得佢好乖仔好低調,同大部分上HS既人好唔同
奎彬好似最尾入埋青瓦台做嘢
Lm
希望今集睇到佢同奈言多啲behind the story
佢仲要拍過幾個年上唔簡單
人冇咁吸引咁
等多啲集數先睇
點解冇出多個預告既
佢因為講咗平語道歉嗰下完全係日本嗰條心機少女adv
相手合十 望住海恩微笑 好明顯係特突講平語
出咗但同上集片尾一樣
腹黑男佢講sorry零歉意
應該真係想攻陷noona
原來係咁 仲搞到我係咁上youtube睇
見啲女參加者同男參加者樣貌值幾大差距咁...
exactly係日本心機少女咁,條友扮豬食老虎,溝開noona真係唔同d,佢sorry完耳邊響起龍真果句流行語
HS真係咁多套最正,冇新一季勁可惜個人比較鍾意s3嘉欣仁宇同智賢剛烈條線,完美呈現愛情係緣份,同埋佢相對冇咁多mission,劇本感會再細d

換乘今季跌左watt,唔係賢圭奈言黎左真係冇野睇

呢排韓國重有勁多唔同戀綜,但明顯差幾皮,真係無聊攝時間先睇
講開,因為唔識韓文所以唯有睇所謂熟肉;上集海恩同矮仔X約會講數嗰度,海恩有句嘢我唔sure女漢子是咪譯得準:「絕對不能放任成那樣。」

如果真係咁意思,準確翻譯嘅話,個implication幾緊要:佢其實已經醒到八八九,而且呢句嘢係已經留手嘅嚴厲警告。
單身即地獄、伊甸園同change days都麻麻
頭兩套睇咗好少,雷聲大雨點小嘅feel...
成堆都係隔硬做話題性
結果劇本味太濃 搞到唔似戀綜
伊甸園簡直係掛羊頭賣狗肉嘅表表者,睇頭兩集丁下就夠
嘉欣真係好識講野
話係「嚴厲警告」,個重點係講得呢句(真係呢個意思嘅話),佢嘅心態已經唔再純粹從ex唔ex復唔復合出發,而係接近我哋平時韓劇成日見到嘅所謂「(人情義理)越界」與否問題,即係專登入人房當面談心,呢啲挑釁行為。矮仔精於語言偽術,但佢用「你又唔係我女友」反駁,好大機會係get唔到海恩已經動咗真火,唔係對方其實極度克制嘅話佢條矮仔可以即時慘死(響放送節目當場人格破產)。
Change days嘅硬傷係參加者好樣衰
另一套播緊嘅連鎖反應都係差唔多
初頭吹到咩大尺乜乜,以為有以前好景二樓嗰啲咁勁...
泰亦好靚仔⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞