有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
不得不說韓國搞戀綜真係好得
知咩位可以make noise 又可以漲收視 又有討論度
又識令觀眾代入
好不幸我中意既cp全部都bad end
HS1 徐朱元+裴允京
HS2 金道均+玹珠
戀愛捕手2 張延佑+金素英

另外HS2 中醫同玹珠係cafe個段深刻到記到依家
係張紙度告白加埋個景 完全有feel到
全部都好襯但最終無幸福結局
依家先開始追換乘2
奈言真係講野好好笑 但睇得好通透
知男一講野好識兜圈 好有防備心 叫佢講重點 唔怪得係法律系
希望賢奎可以俘虜到海恩嗰心
HS個設計其實最王道襟玩,可惜前前後後太多參加者出問題,怕且唔會有第四季?
戀愛捕手都有睇(1同3),但3個玩法搞到結果勁崩,又係唔覺玩到落去。
睇豆瓣有個post講得好好
賢圭完全唔係諗海恩留戀ex唔中意自己會點
而係由海恩角度出發唔想佢再喊 俾空間佢整理
用盡全力對佢好 仲會理解怒那點解喊
屌真係完美人設
屌打隻自私鴨咀獸168
戀愛捕手講咗會出4
原本話快既話今年年尾
遲既話下年年頭上
LC居然chok到4出嚟?咁計應該制度又有啲改變。去到3嗰陣掛住戀綜個朵但玩到基本上係老千搶錢,好鬼肉酸...
LC3衰在女出演者除咗提早被投走既
淨低全部都錢 根本唔會配對到
所以製作組要解決呢個bug
就係囉,5個女得1個講心,重加埋淘汰制一foul走就註定bad end攬炒。有少少懷疑嗰陣幕後係咪玩黑暗兵法,畀人屌住睇都係「黑紅」...
LC3 好似係售後最多嘅戀綜?
除咗男三好似去左幾次團體旅行
LC3咁既結局之後就冇再跟進
但講售後HS2 HS3都有 仲開埋多個節目添
屌我一個男仔由15集開始就每個禮拜翻睇十幾次
太鐘意賢圭&海恩 賢圭的眼神覺得仲韓劇過韓劇
15集開始集集甜到啲手腳拿埋一舊
但係身邊又無男仔fd睇
唔肯定係咪最多,但又真係幾多。而偏偏係咁先特別awkward...好似見到一個「老千俱樂部」,羅四海卓一夫仇大千一棚人出咗賭場門口就即刻一齊過隔籬大牌檔食宵夜咁。
LC幾季既成員節目完左都好frd,我覺得因為個節目設定係講錢唔係講心,所以根本參賽者唔會咁投入,重要得一個星期太短,節目上既心動都好流於表面

相比HS係好正統戀綜,主旨就係拍拖,重要合宿,日見夜見拍成一個月,係真情實感好多,好難完全唔沉船

hs2英珠賢佑明明冇真係一齊,上friends果陣好似見番個ex咁hs3嘉欣仁宇同智賢剛烈節目下都有繼續發展,可惜最後都冇結果

所以我見hs完節目後通常係男仔/女仔各自玩埋一堆,好少全部一齊
勁鍾意jimin jimin呢對
佢地後續都成班勁friend 有啲意外
又係嘅,一個禮拜+唔係集宿+一早知部分人係搵錢,參加者就算有少少講心投入都易get over。反而係做觀眾睇住就硬係唔聚財(3 only,1嗰陣睇還好)。
圖二有聲,“Nu-gu se-yoh?”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞