有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想要海恩24小時直cam (同男一既畫面可以skip)
可能ex date後就係揀人?好似好快咁
我成日都覺揀人個位太正式,都係想睇佢哋聚埋/date多啲
私心想睇一次海恩同泰一date

照咁睇
18: 自己揀人date加真心話
19: ex date/男X揀俾女date?
20: 最後選擇
唔好啦 一集咁長好辛苦
之前有傳男幫女揀ex date,矮仔幫海恩揀咗泰一,但家陣都唔肯定係咪重有呢節/會唔會播出嚟。
雖然好鍾意海恩賢圭,但真心想睇一次泰一同海恩
而家開始一到男1女4 part就瘋狂跳走 女4今集係咁sell男1有幾好點解自己唔date埋一份 佢地都幾襯 相互精神控制唔知邊個會贏
真係對女4好反感
啲人話付費睇海恩飲醉之後點返房
呢兩個擺埋一齊應該唔會入到肉喇,死矮仔會嫌癲妹呢啲太煩太膠,兩嘢就拜拜無下文。
未睇完 究竟智妍係做乜尻
其實佢都已經有搵咗幾個人呻熙斗娜妍關係好穩固
唔會有位比到佢入
咁點?我諗佢講咁多嘢都係想得到人諗同
令啲人覺得 係呀唔係你唔好
只係佢哋嘅關係太耐 你入唔到去咁
同埋佢同賢圭傾果陣又有意冇意踩泰伊
呢下睇到我
仲未計佢死都要賢圭入佢房啦
希望下期真心話海恩會俾到肯定既答覆賢奎,今集出左勁多人都覺得奎民gaslighting海恩,但賢奎係好識欣賞海恩唔會講海恩唔好個啲,而且佢對海恩既確信係就算係其它人面前都會講出口,相反奎民係其它人面前邊有講過海恩好。
人地已經say no左一次話係廳玩 佢死都唔肯
又話個廳大又話個廳凍 屌 咁佢以後自己死返入房食飯唔好岀黎
之不過海恩個位都幾難答
真係有少少係逼佢下定決心咁
雖然都係好事 但如果佢選擇唔答我都唔怪佢
以佢既性格 要喺6年幾ex面前認愛識幾日既賢圭
其實唔容易
都係既,我記得第一季真心話環節每人都有一次pass唔答既機會可以用,希望如果海恩就算用左賢奎都唔會太失望
瘋狂改airdrop名
幾好笑喎
熙斗唔夠打就叫人換邊繼續
之前會想skip娜妍熙斗鬧交片,
而家就唔會, 因為我發覺好搞笑
而且次次新一集娜妍熙斗有鬧交片的話, 彈幕就會話難怪今次遲左Upload中字啦、辛苦晒字幕組
笑左
熙斗出場之後先睇到娜妍真實感
之前樣樣野都好包裝出嚟嘅feel
睇佢地罵交 反而好感多咗
熙斗係唔會夠娜妍嘈 因為娜妍好清醒 講既野都係事實
第一日到濟洲大廳時, 唔記得邊個嘉賓講, 娜妍熙斗係首爾已成日鬧交
去左濟洲公開ex之後佢地更唔會避忌, 應該未停過鬧交
前幾版好似有巴/絲提到其他男參加者好似都有啲睇唔過眼矮仔,有Big6網民都搵到啲間接證據,例如(殘體慎入):
https://www.douban.com/group/topic/276424061/?_i=5325589oePrTKX

另外又有人留意到點解元斌差唔多係明踩矮仔:佢自己就係服兵役期間畀智秀飛,調轉頭見到陪矮仔捱完兩年兵役嘅海恩搞成咁,好自然又睇唔過眼。
https://www.douban.com/group/topic/276423411/?_i=5326033oePrTKX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞