有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
https://b23.tv/X1m1OhI
好似仲睇到
冇野了 原來都睇唔到
今次咁快手嘅
女4仲係首爾時仲係OK, 我只覺得佢係細路女, 唔識睇人眉眼額亂講野, 但冇乜機心。
大約佢發現泰伊同奈言開始、熙斗唔揀佢一齊去濟洲開始變成咁,
唔知韓國嗰邊點睇佢, 定係個個都將火力對準左男1, 唔得閒理女4
佢叫男6 入自己房, 我以為佢想flirt人, 點知真係講自己感情問題
人地只係來左2/3日, 連人名都未記到, 就打開心窗同人講心事
可能呢度冇乜邊個人同佢傾得埋, 所以搵左男6
熙斗娜妍一齊笑海恩時, 熙斗娜妍好有情侶feel
係首爾時仲可以返工返學做gym分散下,
濟洲就日對夜對, 真係乜野人性都顯露出來
真!熙斗咁醉都勁關心海恩+助攻賢圭!!!
娜妍都偷偷地聽熙斗同海恩悄悄話個到覺得佢幾q
之後海恩同賢圭講笑自己出軌, 娜妍都好開心望住海恩笑
熙斗想偷偷地問海恩
娜妍係都要挨過去
佢地其實幾cute

呢集睇完我對娜妍好感度仲高過智妍
我發覺娜妍、海恩開始疏遠168之後, 都正常、輕鬆左,
奈言同168第一次date後之後都被動搖(好彩後來冇事返),
結論係遠離168
∑(゚Д゚)係邊個位!?想睇多次
奈言唔小心講咗賢圭另一個名喊真係睇到勁心up

好奇問下點解有2個名?賢圭係藝名
就係最後熙斗靜靜雞叫海恩唔開心唔駛忍住、娜妍想一齊聽, 海恩笑返, 跟住同賢圭講笑
真!個個男嘉賓都幫同照顧海恩就知168咩料
娜妍性格其實都好識做人同討好,係攬泰伊個下跳咗掣之外
好過女4多多聲
都係搵唔返me有障礙
亦可能我記錯實際對白, 但海恩同賢奎講完笑後, 娜妍即望向海恩笑, 好似好姊妹鄧自己老友開心feel
元斌上集同海恩講嗰兩句,超乎想像咁盡,估唔到矮仔可以咁快畀佢sorta睇穿。
賢圭係真名,但話當年玩苦讀書生懸樑刺股嗰味嘢,專登改第個名明志,咁上下。
等我再睇多幾次先睇下搵唔搵到先!
真係 暗示到出晒面!今集泰伊同熙斗都幫拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞