有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
反而諗noze未走 同泰亦發展 奈言後join唔知會點走向

哩2張 真係要貼堂
有冇人搵埋海恩逃走個張gif
一定會好好睇
到時pair pair都好firm 咪又益左1.65
165會落單 男女都唔想同佢玩
未必咁美好
個陣臨走前其實女1已經嬲咗泰亦
拍我獨自睇書
賢圭同奈言應該係後尾補飛搵返嚟,女一男三唔退出可能就無佢哋出現鳥~
見有人講,韓國嗰邊又有自稱矮仔朋友,搬返「疑似戴帽論」出嚟唱。網民就好多叫緊TVING告鳩嗰啲「朋友」。
不過真係幾想睇佢地dating一次
可惜
唔會啦
話補飛就補飛咩
一定點都係預咗擺喺去濟洲島前後出現
唔記得咗 男咩?

noze唔係咁鍾意泰亦嘅打打鬧鬧方式 只有泰亦自己覺得sweet
其實好小事
有朝 泰亦個鬧鐘響咗好耐都冇熄
怡賢忍唔住行過去 用敬語 同佢講叫佢熄
個晚佢地又一大班人圍埋飲酒講起依件事
泰亦係講笑話怡賢冇講敬語叫佢熄鬧鐘
怡賢以為自己真係冇講 好似都有講返sorry
但泰亦就捉住依件事 提咗幾次

以泰亦角度 佢似以前小學雞係要抆人頭髮個種引人注意
但怡賢就唔鐘意泰亦係咁提
喺佢角度 佢覺得一啲都唔好笑
亦都唔明點解要係咁提返件事
係 exactly
佢似係鐘意穩重形多啲
但反而覺得佢似係關係入面照顧人嗰個
睇男3寫比佢封ex介紹信

因為佢出現太少搞到大家都對佢同泰亦好有fantasyvisual上係勁襯 但已經冇得諗返轉頭
1234易記啲 可能睇慣戀綜
反而名我成日記住讀音唔記得漢字
要睇到中段睇多幾次先記得
就係因為慣性照顧人
所以先變咗ex

不過都好可惜冇得睇佢同民基個啲事前會面
我第一印象除咗泰亦其他都普男樣(sorry
彬記憶點係cute怕醜 男三記憶點係靜
反而男一真係冇咩記憶點咁 係沉穩少少
再到海恩出場已經負面形象返唔到轉頭

其實呢個observation應該都幾準,好多人都響矮仔身上睇到佢自己準備嘅劇本,大致都係呢度嗰度抄下,砌埋一碟:換乘1嘅長情浩民、有事業+成熟珉在、HS2金賢佑啲小動作同打扮,諸如此類。但所有劇本都建基於一個人:隨時可以畀佢利用甚至做backup嘅海恩。

事前訪問出乎意料嘅溫柔,重新挑起海恩對佢「迷戀」,然後入宿就180度,將佢半天吊精神折磨,迷失得越嚴重,佢響其他女參加者眼中就越顯得莫測高深「有啲料到」,引到佢哋埋身。如果失手,啲女唔落叠,最後亦可以出浩民劇本捉返住海恩。算盤咁樣打,本來真係好難輸,只不過人算不如天算,執行太差(識編識導唔代表對住鏡頭識做),節目組都唔係傻,應該係響拍攝過程睇到唔對路。片係佢哋剪,配合收視需求前提下要show到矮仔有幾唔對路,唔難。所以佢個算盤宜家爛晒。

而呢啲嘢亦解釋埋點解好似啲女嘉賓蒐矮仔莫名其妙咁有興趣,至少會想埋去摸下底:獐頭鼠目但可以迷到海恩咁質素嘅女仔沉晒甩唔到,虐到日日要匿埋喊都重話佢點好點好,本身就係最佳宣傳。如果死矮仔係老千,海恩就係佢手上面隻Daytona,fucking so9sad...
男三唔走,其實真係有可能路線相近但質素高過,壓到矮仔。不過矮仔到時自然會玩第套劇本...
民基都似係相處耐咗有魅力既人
以頭幾集嚟講 佢地一直係互send
如果冇退出事件可能都會有啲故事可以講

另外我自己睇民基ig
覺得奈言個style可能都啱佢 興趣方面咁講
少少識欣賞藝術同外國野咁 其次係智妍
因為海恩智秀都明顯冇咩嗰種sense(非貶意)

純粹ff
泰亦呢啲真係靚仔版李光洙...
有冇人有聽e17賢圭係車安慰海恩首歌
我覺得好好聽 係youtube叫my world, my first
換乘啲bgm好多都好聽

我鍾意再上一集嗰首till the end of time
又 吳海英既ost 好好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞