有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
「生意唔成人情在」
今季真心話本身仲擔心佢地班人咁禮讓應該冇上季咁好睇
呢兩集睇完女4表現之後即刻放曬心 睇好佢嘅問題
係 所以先覺得海恩onni會同賢圭好夾
因為兩個都唔會著重打扮
所以唔會好似自己咁成日鬧賢圭唔打扮影衰自己
未公開ex之前佢搞錯晒D人物關係,
公開之後會唔會繼續搞錯人物恩怨㗎, eg, 以為奈言同168亦有野
隨時亂問野, 浪費晒D問題機會
佢咪又係問泰一
如果呀,我話如果,世界得返我地五個女仔你會揀邊個
Yura扮佢真係好似
想玩
想問總共有幾集?
笑4
近兩集應該有唔少評述剪咗,唔係嘅話Yura啲反應/評論應該幾正。
Yura幫呢個節目加好多分
佢啲反應完全係我地既反應
海恩經歷嗰啲嘢比着係智妍經歷嘅話 實俾佢逐個捉住入房呻
新一集扭埋一嚿
賢奎攻陷埋最冷靜嘅金叡園
爆呻爆鬧爆喊,可能要學上季啲人咁短期下車休養都似~
原本以為男六咁靚仔 成個人咁屈機 啲感情會好熱烈但嚟得快去得快 起碼叫幫到海恩暫時脫離苦海 而家睇到佢之前個look 加睇到佢今集講關於佢初戀 好似比想像中更加更加好

咁perfect match嘅同海恩 一齊唔襯衫一齊做gym 一個怕熱一個怕凍 cls
不過諗諗吓 智妍如果好似海恩咁經歷埋呢啲嘢 啲性格可能都變灑 佢呢啲性格似冇遇過啲咩挫折
好鐘意yuna鳩笑

利申 悠閒夫婦fans
泰亦同佢分手,半年貨仔感情唔算深,手法又算咁企理,都搞到佢咁多潛在陰暗面發作,應該真係未見過大蛇屙尿,海恩嗰種程度嘅遭遇佢肯定從未試過。
今集竟然著拖鞋
智妍呢個人除咗對愛情呢家野啲處事奇奇怪怪之外,對普通人際關係都有問題,我諗唔多唔少係因為佢靚女,身邊啲人個個就晒佢 我估佢係純天然,由細靚到大嗰啲嚟
佢個人好似冇咩感情深度咁
有時唔係好明佢點解佢會咁諗
就好似熙斗同奎敏呢啲大男人
even唔agree佢地 都叫分析到點解佢會咁諗/有呢啲行為
但智妍係無論佢嬲既位同睇事既角度 都好難理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞