有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
斌仔講左乜? 唔記得左
根本海恩團寵嚟
除咗隻165之外
所有男都好關心海恩
娜妍奈言又好照顧海恩onni
大意係,「同矮仔拍拖擴闊咗你嘅眼光,海恩姐你之後會搵到好過矮仔嘅男朋友」。
我搵到啦, 係send完sms後, 海恩賢奎娜妍係度講返hunger hunger, 賢奎話自己就係hunger, 之後娜妍回望海恩講ok ok, 應該係安慰返海恩唔駛太介意尋晚醉左, 全程娜妍都係拖住海恩隻手
斌仔睇人真係好準
可唔可以講多次係邊段 想睇
就係168奈言 1:1 呢part
要幾自私過高, 先講得出"除左我無人愛你"呢D說話
連埋佢ex指定約會、room service 早餐兩轉對話,係幾完整嘅踩線打探+盤問,成個flow幾有法律劇feel。甚至有少少懷疑miss out早餐約定係專登,想套矮仔行為反應。
要用vpn
開一開入左去之後再熄返就得
我記得有前設?
但智妍最多都細路女
168係真係賤格
個個都帶海恩食魚
係個168正仆街
佢個樣完全係迷惘中
好鍾意換乘2啲cp!希望完咗之後都可以見到佢哋啲互動
智妍:失控自走砲唔知會對人有幾多同大傷害
矮仔:精準打擊WMD
呢段!!!我都勁鍾意超級心動
呢集真係對娜妍好感上升返~
連花王斌仔都知佢鍾意食魚...
外套都唔除俾自己女朋友 因為自己都凍
雖然我而家都唔like智妍, 但我都認同佢係細路女, 就算想搞事, 但都搞得太明顯, 被人(奈言)睇穿,
168話佢玩tinder我都信, 永遠笑騎騎放毒蛇, 所以連男嘉賓都少左同佢互動(都唔排除剪左)
上集熙斗見到娜妍倒瀉, 就算不滿, 但都會即刻企出來幫手清理, 雖然一邊哦佢一邊執,
但168連風度都冇, 自己都怕凍又唔想除衫的話, 咪好似源彬咁永遠帶多件外套係身囉。如果海恩倒瀉野, 168一定唔會幫手清理
娜妍海恩兩個有種建基於對節目本質理解嘅默契,啱啱好match到,所以變成「最體面嘅直接衝突對手」。佢哋個mindset綜合就係:「可以攻,可以守,各師各法,問責只限於ex(節目入面唯一同自己真係有直接關係嗰個),新相識嘅競爭對手無需要留手」。所以唔太體面嘅大話擾敵、借刀激ex,佢哋各自都出過呢類招數,但嚟到節目尾睇得出佢哋真係無怪對方(至少嗰陣拍出嚟係咁)。呢樣幾佩服,兩個都係好敬業嘅參加者。
ep14 3個鐘 都係聽日先睇
奈言同泰亦date完
隻165揸車嚟接奈言
奈言企係車門等緊隻165幫佢開門
佢老味自己第一時間坐返上車
跟住奈言先自己開門上車
所以對熙斗個睇法,唔少人係負面得嚟有限。例如話,有無PUA呢樣,矮仔擺明係但熙斗就未必似。PUA嘅仆街有個特點,就係「本小利大」,講咩咩付出其實係鳩吹拋人。熙斗照顧娜妍嘅情況,係實際同多好多:打爛嘢幫佢清理、架車污糟邋遢幫佢打理,諸如此類,同矮仔嗰啲所謂照顧(帆布袋)相比,高幾皮。所以睇到呢層,總結就係佢口衰小氣大男人,但老派大男人定義要有嘅「出錢出力」唔會走數。所以評價亦相差好遠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞