有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔小心負皮咗
但169真係好閪
一開始以為溝掂女二就閪爆海恩
依家知女二有機會搵返ex
就情緒勒索海恩
前半段黎講1好睇啲
但係整體黎講2到目前為止好睇啲
屌 睇到好嬲
男一真係好撚仆街
希望海恩可以快啲走出
男一真係好toxic
見到奈言 1:1果到 奈言係咁《客吐》式勁讚佢
佢出番個暗爽樣
笑死 個個知道海恩鐘意食刺身/魚之後
個個都帶佢去食刺食/魚
難為拍咗七年拖既165竟然冇同過鐘意食刺身既海恩去食刺身
條友好鬼似嗰啲自己得唔到愛情 人哋都唔可以得到嗰啲人
一開頭我以為佢好似好大方
因為都冇做啲咩小動作
頂 諗深一層係泰伊未開始有對象
跟住慢慢開始有對象出去約會
佢做啲嘢就好撚煩
由佢係咁要人揀自己做結婚對象嗰個Scene
就已經睇撚到我躁咗
條女搞唔掂
今集嘅男一同女四都睇到我血壓飆高
呢兩條友真係好煩 次次見到都想飛
其實睇完奈言幾段1:1對談同埋第一次同智妍吹水,感覺係佢好認真咁搜集情報做拼圖,盡量砌返現場實況出嚟。特別係對智妍同矮仔嘅對話,佢都唔少留一手/婉轉咗,盤到個底出嚟但無響鏡頭面前踢穿(顧返節目效果同唔直接攻擊他人),好勁。真心建議大檢察廳招聘組錄低今季節目同mark低佢個名,第日佢應徵就直接請。
同埋呢同169個對話 好明顯 169講果幾下
都比人cut左幾下 唔知係佢成日扮形搞到dead air定點
個bambam間中彈一句出黎 笑死
男1隻賤狗播完之後係韓國真係預備社會性死亡都得
醜態畢露
睇唔透佢 佢嘅感情線實在太模糊 自己都唔知自己想點
之前我仲話佢因為細個所以係節目表現到咁 而家拍埋同樣都係大學生嘅女六簡直冇得比….
一開始佢同男5相處得ok就你好我好大家好
而家佢自己進展唔順利就開始黎料
最頂唔順係男6入黎兩日就開始同人大講呢度嘅感情糾結 佢人都未認清 有幾秒直頭見男6悶到照鏡
戀綜嘅終極人性考驗:面對食白果危機嗰陣有幾desparate。九成九現形,好明顯低B妹同矮仔都fail鳥...
唔計傳緊佢約砲嗰單堅定流,十幾集PUA咁明顯已經夠入土為安...
點解你哋仲睇到?女漢子已經冇咗?
啱啱去睇女漢子河蟹咗了 只可以睇VIU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞