有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
上季男女5加入得太遲 完全無戲份可言 今季熙斗海恩/賢圭奈言既加入完全幫個咗節目升level 真心希望佢地線下仲有聯絡 做到朋友

同埋海恩都可以話係戀綜入面其中一個最經典既演出者 唔好回頭望圭狗啦 快啲搵返hunger暖手
我唔會,始終記得佢明知海恩係奎民X,仲要不斷係海恩面前講佢地Date,之後公開X仲要扮岩岩先知,佢點都係心地唔好
真係!!!分析得好好
海恩同娜妍都勁思想成熟,明白個遊戲玩法唔會怪落女仔度!
仲有勁欣賞佢哋呢三個室友會攞哂出嚟講,點都會問清楚對方同主動化解誤會真係好正!!!(咁樣做真係高效地防小人同想分化嘅人)
睇佢哋好真誠待人,0心計手段真係睇得好開心
只希望熙斗透過個節目睇到自己嘅不足之後會改!
娜妍真係已經勁卑微,覺得佢好辛苦,但又見到佢咁愛,又好想佢得到幸福
啱啱重新睇返冇內容嗰part係真係一語中的
不過都係睇唔出佢有盤問 點都好
好彩佢都係揀泰伊 幾驚條線又崩壞變左佢鐘意168
我覺得娜妍係只要人地對佢坦誠
佢都會對人坦誠
所以當海恩同佢講 因為冇辦法親手送自己個ex同佢約會
娜妍都好坦誠講 唔緊要 因為佢自己都做唔到送熙斗同智妍約會
其實冇男1喺佢地中間 佢地一定好fd
其實呢2集我都係覺得娜妍同𤋮斗鬧交係佢好有point
𤋮斗就真係聽唔入耳 希望佢之後真係聽得入耳啦
仲有希望娜妍都唔好講一套做一套

點睇呢對都復合架啦
其實盤得好soft,就係問矮仔對女2睇法嗰啲。而矮仔嘅「無內容」回應已經係畀奈言chok咗佢需要嘅資訊出嚟(「矮仔係咪accessible and/or 可靠嘅人」),去印證響海恩、智妍、娜妍身上睇/聽到嘅嘢,決定下一步行動(1. 有無/有幾多需要繼續接觸矮仔;2. 要嘅話應該點招呼矮仔;3. 如有需要,點樣因應返去幫賢圭同海恩)。暫時睇起碼泰伊安全,阿彌陀佛~
嗌交真係娜妍勁好多,熙斗係一味死唔斷氣嘈輸轉頭又嚟覆桌。兩個都超好勝兼易激嬲,「來吧互相傷害」,一齊MMA賀90大壽嗰啲嚟~
希望三個女仔節目後都可以做到好朋友,
智妍就算啦, 怕佢節目後都照樣周圍亂講野, 佢需要時間長大,
智秀就可惜左, 本身係首爾唔係同海恩娜妍同房已少左機會熟,
去濟洲又同源彬搞成咁, 又剛剛好唔同房, 結果更難同人熟
笑死 奎狗已經進化到由169->168.5->168->165
我會形容呢D叫識問問題, 亦識分析答案
真係好矮
我而家有一個願望, 就係希望見到佢地班仔去游水, 我要睇168敢唔敢除衫
睇彈幕進化到16.9

同埋由土地公到土地精再到地鼠

平時睇其他韓綜好少開彈幕,但係呢套睇埋會好好笑
全部參加者入面,語言理解同運用能力最好嗰個,真心欣賞~
呢對真係相愛相殺
奈言真係好勁,講嘢又叻,又挑通眼眉
勁快就sense到168係到答啲虛無飄渺嘅嘢
好少可中港網民咁一致
168出場好多時我會pause去睇彈幕
佢同娜妍都係高材生, 但奈言比娜言更討好,
樓上話齋, 幫弘大省靚個招牌
我覺得又未到搞事嘅
純粹困獸鬥而泰伊又係佢ex
熙斗又撚狗咁
就攬炒

168就真係做啲野衰

智妍只係細路女,大學生咁囉
同埋識睇人眼色但唔會睇
入世未深
「不可靠證人」
第一輯惠善想爭取周輝, 而周輝一直好堅持同敏英一齊,
但惠善唔會好似智妍咁到處同人講是非, 得體好多
你見佢就算幾想復合都好
都幫泰伊揀奈言就知
而佢安慰彬仔個到都睇得出唔係心地差
8妹仔咁囉

但168就係心地唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞