有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
救命 Hungry真係好好好好靚仔
想像唔到真人會有幾靚仔

海恩快啲睇清楚同個死矮仔比 賢圭真係靚仔十萬倍囉!
姐係個鼻都整咗? 呢條友 由內到外無樣係真
有冇人覺得智妍係啲神情同動作有啲似Rapper李泳智
但泳知人格魅力正智妍100倍
智妍啲咀臉好乞人憎唔郁個時幾靚
李泳知! 有無睇 BIONG BIONG地球娛樂室?
痴線勁好笑
智妍係典型attention seeker

本身佢成長應該大把人追 未試過俾人冷落

上到節目個Ex又唔理佢 又俾男5撚

小朋友性格唔抵得 唔成熟 唔接受自己輸想搵人陪

小朋友爭唔到現具要大家都無得玩

大個d應該會改 唔係咩大奸大惡
智妍每次一冇短信就黎料,自尊心好強唔輸得好要面睇佢冇短信之後既訪問就feel到佢自以為自己一定會有仔揀,唔知佢係咪現實生活都多仔溝,點知上黎食白果接受唔到

佢可能以為泰一搵佢上節目係有留戀,點知完全冇,泰一冇感情線既情況下都唔搵番佢果陣佢同熙斗發展緊就冇咁大反應,直到互揀去濟洲約會果日,連熙斗都冇sd短信俾佢,佢自尊心就受挫

同埋佢係有d睇唔起泰一,泰一娜妍date完佢訪問果度講野幾mean,話泰一成世冇乜可能會溝到娜妍呢d白富美訪問講嘢好唔經大腦,初頭就以為好直接爽快,之後就覺得好唔成熟,講野咁hurt人,泰一睇番節目唔知會點諗
雖然咁講幾刻薄好似蝦細路女咁,但人哋連Honey J都溝過行過而且耐過同佢,佢條癲妹真係算得啲乜...

韓國網友撞到背面都好靚仔
idol味
溝到/過Honey J 真係人生成就
泰一應該會覺得自己當年鬼um 眼
青春嘅肉體食過咪算
member]留tg 啊[/member]
一黎年紀細 二黎做慣中心
女人同女人本身就好易雌競
佢呢啲大姐大性格 一係佢最受歡迎就冇事
如果唔係佢就會係咁 用直率黎做傷害人既藉口

我唔覺得佢心地係差
可能佢企喺自己嘅角度 就係覺得眾人皆醉
咩都「睇唔過眼」佢唔係講人壞話 係好心提點

但好心係好易做壞事 佢認為嘅事唔一定就係全貌
我地有上帝視覺 佢係當事人 好容易陷人情緒風暴

佢最大問題係蠢 見風是雨 冇乜同理心
我諗佢都會好奇怪點解啲人會鬧佢
睇模式似之前「善茶坊」再改少少咁?同埋又估唔到大神連戀綜呢瓣都撈埋...
係囉,一直覺得佢對觀察型綜藝無興趣
佢咁多野講 會唔會睇睇下好似教李光洙咁衝出去教人點講野
乜到依家仲未有海恩hunger路透咩
一個人都撞唔到
連泰伊同奈言都岀咗
大神好少host觀察型綜藝
估唔到連佢都淪陷
個節目應該變咗佢同昭旻瘋狂吹水+鳩噏多過觀察
昭旻可能想自己落場參加
係lor 會唔會線下be(我會喊
定係真係保密得好好 我諗製作組都應該要佢地加倍保密啦 佢地係話題中心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞