我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 37 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 新開箱文

1001 回覆
7 Like 15 Dislike
唔好意思 問多句 琴晚比完錢
簡左特快 禮拜三/禮拜四 有無機會出貨
悠二推斷如果兩萬budget 砌唔砌到黎緊新i7 同 4080 16gb

i9同4090又要預幾多budget
睇過應該冇問題
有冇tg id?
油二哥 而家一體式水冷CPU cooler 穩唔穩陣
係咪唔好用cooler master
筆直有限邊個唔想用好啲
連登啤牌點訂
不過我睇test同6700XT原來根本冇咩提升
等返貨先

琴晚一瞬間賣左好多
coolermaster.我就不嬲唔建議架啦

一體水冇咩問題.不過睇你用咩cpu.一般黎講.風冷都好夠用
置頂.有我TG
i9 4090.我估要成兩萬中

i7 4080 16tgb.我估兩萬樓下就得了
有機會的
冇錯.不過貴多幾百冇意思
我係你都係Intel算
想問下淨係買卡係咪第2日就有貨出
你預一兩日
今次冇砌機,落左個27gp95r , 冇得用個優惠
我都係琴晚改個27gp95R砌機價
個mon價係幾抵,我尋日都比左錢等緊到個fd遲一個月係你到砌就可以夾埋尼個優惠
我起Yujihw公佈左千人優惠.詳情要起Group先知道
Yujihw悠二硬件 TG Group
https://t.me/+Ar9BxCClJUhmYzg9

另外今個10月為左近接消費券都做左好多優惠
https://www.faroll.com/search?query=10%E6%9C%88
或者如果有咩想買都可以同我講
有求必應盡量做到

以下貼幾個.不能盡錄.詳情可以去上面條Link睇

咁用你推介果張list就okay?
如果想用valkyrie果隻水冷 有無咩機箱可以襯埋
咁囉
不過我都係個句.12700F風冷夠用.當然你鐘意OK既
1 x Intel® Core™ i7-12700F BOX 行貨
價錢:$2,460

1 x ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI DDR4 ATX
價錢:$1,400

1 x [10月優惠]KLEVV Cras X RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3600MHz C18
價錢:$899

1 x Gigabyte AORUS Gen4 SSD 2TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$1,399

1 x [10月優惠]MSI Radeon™ RX 6800 XT GAMING Z TRIO 16GB GDDR6 (可單買或砌機減$100並送AsiaHorse 黑啡 Mocha 火牛線)
價錢:$4,799

1 x [10月優惠]Antec High Current Gamer Gold Series HCG 850W 80 Plus Gold Fully-Modular (砌機減$20)
價錢:$928

1 x Antec DF700 FLUX ARGB Tempered Glass ATX
價錢:$519

1 x Valkyrie C360 ARGB 360mm CPU Liquid Cooler - Black
價錢:$699

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $13,183
https://www.faroll.com/customize#MjA3NSwzOTQ1LDQwMTksNDg4MCw0OTAwLDUzNzAsNTg5Niw1OTgy
貪靚
如果今日落單 要幾多日到送
撞正消費券嘅話預十個工作天

落單=/= 俾錢
而家唔使咁耐既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞