我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 37 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 新開箱文

1001 回覆
7 Like 15 Dislike
3080 應該唔會了
單買3060 由俾錢之後幾日後可拎?
買cherry MX2.0S既 問漏左隻手托幾錢/有無貨
想問下
唔急換卡
如果依家入手3080 會唔會好不智
應唔應該等4080?

我度下
單已落
香港冇搞
errrr..我諗同電話一樣

用下酒精紙咁

如果噴的話.唔好噴太多.廢時d液體流到入去.唔好噴去d插頭位

同埋最好熄左機先
nitro勁d.

msi mech平d
可以
多謝你
悠二
唔好意思想問你幾個問
你做緊特價場3080,Office嗰度有冇現貨?
我可唔可以直接踩上去買?
而家你哋收唔收消費券?
如果收,我消費券唔夠買晒成張卡
可唔可以幫我扯光啲消費叫我另外再補錢?
希望到時收機開心使用
想問埋嗰個出風問題但你地客服未答到我
邊張3080?
今日客服一定好忙
Whatsapp 聯絡左
希望今日內俾到消費卷
悠二
sorry想問下office係咪淨係開到7點?
放工9衝都趕唔切 咁係咪得星期六有機踩上黎用八達通消費券買野
push
btw今日上黎比錢得唔得 5點-6點左右
1 x Intel® Core™ i7-12700 BOX 行貨
價錢:$2,630

1 x MSI MAG B660 TOMAHAWK WIFI DDR4 ATX
價錢:$1,450

1 x [10月優惠]KLEVV Cras X RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$870

1 x [砌機優惠]Samsung 970 EVO Plus Series 2TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$1,499

1 x [10月優惠]Gigabyte AORUS GeForce RTX™ 3080 MASTER 10GB GDDR6X (可單買或砌機) (送AMP 900 Mouse Pad)
價錢:$5,699

1 x [9月優惠]FSP Hydro G Pro Series 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$849

1 x [9月優惠]Bitfenix NOVA Mesh SE Tempered Glass ARGB ATX - Black + Tecware Mirage ARGB 360mm CPU Liquid Cooler - Black套裝優惠
價錢:$960

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $14,037
https://www.faroll.com/customize#Mjk4NiwzMTk1LDM3MzcsNDkyMiw0OTY0LDUyNjYsNTYxNA

二哥想問下機箱送嗰款水冷咩評價
同埋個list有冇野要執
好,多謝你.收到冇問題上黎分享下

客服要等一等

要等一等,對唔住
ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3080 V2 10GB GDDR6X LHR
你TG PM我.睇你想買咩
邊隻手托
悠二,付款俾消費券加信用卡.揀palpay,3.6%行政費用?
一定夠你壓呢粒cpu

ssd轉aorus gen4 2tb.快d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞