嚴選5大高達最左膠主角

506 回覆
446 Like 14 Dislike
第一究竟係邊個
Els星人
下次選五大on9主角請將巴垃圾放第一
因為馬沙就係一個細路仔
有理想 但過於清高唔想理政治
你睇佢z不斷扮嘢就知 係奧干個首領死咗先逼住拋頭露面
佢寧願揸機上前線打算

所以馬反心入面不斷放水比寶少
放到自己監視器香埋
我覺得始終寶少係打厭
一年戰爭之後打到馬反 打咗啲乜嘢出嚟
自然唔想再打 想搵第二個方法
認同劇場版講唔哂咁多野 可以做得更好
呢一兩年睇返 好有感觸 尤其係沙慈果度
Z之後馬沙一直深潛避而不見
阿寶同林友德點搵都搵唔到佢
到佢再上返水已經激進要話要肅清人類掟石落地球
就算阿寶認同佢理念
喂阿哥你個beat快到咁點跟你玩呀
仲要未計佢之前拎紫老太婆晌0079冇用到嘅化武玩生化戰喎
其實係咪俾阿寶條女睇穿左
係爭鬥中先搵到自己價值既男人
佢支持命運計劃?
點會唔得 達卡演講之後 聯邦內部已經有好多支持者
打完泰斯坦 奧干已經係軍閥黎
聯邦內部已經無軍力去阻止佢
只要同哈曼和談 已經無人可以阻止到馬沙
而阿寶都會同馬沙同一陣線
所以馬沙做乜消失左
https://youtu.be/8DtLPIxRIxw?t=1384
呢段 馬沙係咪想等哈曼收皮

仲有zz尾果陣加美尤已經好返 又扔野係咪想迫癲佢
所以咪話佢逃避囉
個個人都對佢有期望 點知就人間消失
消失完都算 點知仲搞個新恐怖分子組織出黎
所以阿寶咪對佢好失望
其實佢揀不殺 個塔矢亮先生存到咁耐
所以係咪話完全冇用呢
就算卒仔唔及ace咁重要都有機會有人執佢返去啦
有時唔知d人係話套野偽善呃細路定係講個角色
睇垃圾
好希望frozen teardrop 會動畫化到gundam 係要動畫先最正最好睇 小說文字始終唔夠喉
叫龍族好似係
都係本前傳漫畫講
聽講原本好似zz 劇情背刺哈曼嘅應該係馬沙
但後尾決定咗出馬反
所以你先見到op1會有佢係度
你唔殺佢佢下次咪再走嚟打多次
打唔低你咪走去打僚機同母艦
其他高達已經證明左用呢種心態上戰場係on9兼會累死埋友軍

btw上面所講嘅常識同合理性係冇得應用落去CE世界
福田CE嘅法則係比基拉擊墜嘅人點都唔會死
所以佢大條道理玩不殺係合理我地都吹佢唔脹
唔明點解唔出 W啲機咁好賣,出呢套又可以出5部新高達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞