嚴選5大高達最左膠主角

506 回覆
446 Like 14 Dislike
因為事實上假馬沙既諗法唔work
後面地球一樣污染,聯邦解散後一樣變銀河戰國時期,結果呢?地球靠軍力食最大份既餅
巴納吉個邊理據係:之前係地球恰宇宙居民,偽馬沙就想聯合宇宙居民獨立恰返地球,咁其實只不過係重覆歷史但主客對調,雙方仇恨根本唔會解決到。

咁其實係合理而唔係鳩噏喎
因為佢就係絕對強者,在座咁多位都係垃圾,不用分那麼細
Dust 同 X咪影射緊呢個狀態
唔係自護屠殺50億宇宙人民+5億地球人,同埋係0083開始自護殘黨不停鳩丟宇宙垃圾落地球
恐怕地球聯邦都唔駛搞到後面咁不停要壓榨宇宙殖民地

邊一邊係因,邊一邊係果,要搞清楚
經濟獨立於地球點都唔叫洽啦
樓主:總之邊個講和平、唔支持見人就殺就係左膠啦
巴納吉有樣野比基魔好得多,就係大愛得嚟射唔出就真係射唔出,唔會一路也咩囉一路地圖炮
你要明,地球會殘到咁大部份原因就係因為宇宙居民
你搞到樓主到依家都未諗到第三要比邊個
也咩囉
跟住大大力打
Age 孫
基拉
第五個諗唔到
3.基拉

大家最想睇嘅基拉
將左膠嗰種偽善同傲慢表現得淋漓盡致
口講一套實際就做另一套
D仆街嘢多到數唔晒

派帽俾d fd

歧視自然人

扮晒不殺主義但就敵機斬開一碌碌跌落海/喺太空由佢等死,自己唔落手殺就叫不殺

話有想保護嘅世界
最後同d fd成班基因調整者做大佬
原來想保護嘅係自己同d fd成班調整者有特權嘅世界
仲唔係種族主義?

Btw 有冇人睇過
https://youtu.be/hhAbhashc5E
https://youtu.be/9tNyGe3ROq0
開發宇宙就一定會經歷呢個階段
地球寒化計劃唔一定錯晒
地球圈嘅資源有一日會用晒
唔通到時真係要全人類係地球等死?
和平係要做出嚟唔係靠把口
如果自護無屠殺50億宇宙居民,無炸爆4個side,無隔幾年就丟舊宇宙大型垃圾落去,話唔定會發展得更快
特列斯係高達史上最有深度最偉大嘅角色
相比之下馬沙嗰啲真係唔入流…
咁呢個冇計
自護呢個名對宇宙居民係信念
同時都係詛咒
唔用自護個名獨立運動繼續唔到落去
但個朵已經臭晒…
睇呢條撚屌真係睇到火都嚟
好似香港人同中國人咁
有啲仇恨係永遠無解
最後你只可以幫其中一邊
我相信宇宙居民對地球嘅負面感情唔會少過香港人對中國人
咁係邊個偷偷地改憲法?
地球聯邦從來都冇諗住比宇宙居民平等同自由
呢個先係因
第一幅好正
留名阿寶第一
巴辣雞先第五
阿寶從來冇留過手噃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞