嚴選5大高達最左膠主角

506 回覆
446 Like 14 Dislike
明明應該換提子做電池君佢部新機好柒
你咁講又錯唔晒,話晒seed啲ms駕駛倉同維生系統咁堅,零距離爆擋到,硬食完艦炮漂流太空最多係失憶,被人直捅駕駛倉死唔去,咁普通被人削到變人棍死唔去都好合理
基拉同莉古絲兩件都係垃圾,細個睇嗰陣覺得突擊豉油好型同莉古絲好索就咩都無視哂

https://youtu.be/_jYmFH-_YUA

https://youtu.be/RQrf5Bhcmv8
熊叔個fd一早知會係咁
不過佢估唔到既係極權殺完人仲可以完美偽造成係熊叔個fd做
當你諗翻希羅企出駕駛倉出面自爆,下集包個頭巾就出翻黎.就會明白高達世界係有凌波麗存在.
提子人性化左的確正好多
不過部高達真係好獵奇好醜
唔洗講自唔自爆,成班人唔洗著駕駛服帶頭盔揸機,個駕駛倉自帶抗g力,梗加唔好講希羅條友基本上著足全程綠色背心(班人好似得一兩話先有著過下太空衣)
巴納吉係相信人類可能性 先打開拉普拉斯盒
但事實證明人類根本無辦法平等 和平共處
無視地球人同宇宙居民之前既仇恨 行出嚟叫大家互相尊重根本就係不切實際
不過左膠就係高達主角既特式

總有d左膠 阻撚住哂
佢咁都唔係左膠真係講唔通
其實兩個都唔算係孖生 佢地似樣純粹係作畫問題

當時其實係有好多個基拉咁既胚胎係度 例如カナード・パルス都係同基拉一樣人工培育 不過最後失敗左所以無人理佢
邊度有講froxen reardrop?想睇
隻綠色背心防彈防爆
黃色經濟圈,留意番
你首先要知阿仔做乜要起義
巴辣雞唔阻肥沙一早唔駛佢出場
表達上佢本身都無預6萬人都會死晒 聯邦竟然會用到軌道兵器打落去都係始料不及 唔係既話佢地係諗住自動機械人入左黎之後就開始放人 到時市民落返地面之後就會講返現實情況出黎
咁高達主題就係反戰
咁多代入面W最重左膠式天真同戇鳩
整5部最強高達出黎
最尾覺得炸爛佢就可以維持世界和平
扯到行哂最後俾soon仔撞門而入,冇得射
呢種對人性既天真其實都有少少左膠味
吓,你講到好似閃哈係UC後先有咁
樓主應該只係連結錯誤
相信體制內改革=司徒匪華
而司徒匪華=左膠
所以阿寶就左膠
中間隔咗隻司徒匪華入面,其實條formula唔work

不過同司徒匪華類比阿寶又對阿寶唔公平
阿寶點都有參加過卡拉巴反聯邦活動
應該點都知道個體制保持咁樣係唔得架係必須要改革
一方面屌馬沙急進
另一方面都係屌佢逃避,如果奧干打完泰坦斯冇走佬,分分鐘已經有好嘅開始
當然馬沙冇走佬work唔work就後話啦
沙慈神角黎,用平民角度同觀眾一齊理解戰爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞