[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
RV 一週橫掃左

紅毛今次音源幾勁

可惜下星期要讓路畀師兄

但係我覺得佢地首歌好嘈
RV 一週橫掃左

紅毛今次音源幾勁

可惜下星期要讓路畀師兄

但係我覺得佢地首歌好嘈

我都覺
後面把男聲係咁響度redredredred
外行人一問:點解 exo 首ko ko bop, 冇左Lay?

因為佢係山頂
RV 一週橫掃左

紅毛今次音源幾勁

可惜下星期要讓路畀師兄

但係我覺得佢地首歌好嘈

我都覺

之前好啲
雖然曲風好跳脫咁
RV 一週橫掃左

紅毛今次音源幾勁

可惜下星期要讓路畀師兄

但係我覺得佢地首歌好嘈

我都覺

仲要時大時細
RV 一週橫掃左

紅毛今次音源幾勁

可惜下星期要讓路畀師兄

但係我覺得佢地首歌好嘈

我都覺

仲要時大時細

淨係知好多生果

http://www.vlive.tv/video/36545
러블리즈(Lovelyz) Summer Concert "Alwayz" Teaser #2
http://www.vlive.tv/video/36493
Dreamcatcher(드림캐쳐) 1st Mini album [Prequel]

8月8日出道

8月8日出道

8月8日出道

有情 유정 Yoojung 磪有情 최유정 Choi Yoo Jung 1999年11月12日(17歲) 主Rapper、主領舞
、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

8月8日出道

有情 유정 Yoojung 磪有情 최유정 Choi Yoo Jung 1999年11月12日(17歲) 主Rapper、主領舞
、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

形象
咁道妍算係咩
同埋咁睇佢又主Rap又主舞
其他女咪好大獲

8月8日出道

、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

點解叫佢小學雞

8月8日出道

、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

點解叫佢小學雞

呢隊乜黎
我係好打極有限

8月8日出道

、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

點解叫佢小學雞

呢隊乜黎
我係好打極有限

Fantagio新女團
有2個IOI member係入面

8月8日出道

、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

點解叫佢小學雞

因為佢無論份人定係個樣都好小學雞

8月8日出道

、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

形象
咁道妍算係咩
同埋咁睇佢又主Rap又主舞
其他女咪好大獲

咁但係佢呢個團除左有情同度妍之外其他都冇咩發揮
講樣又唔係特別靚,又未有顯示到實力既表現
靠之後度丁兵分兩路帶下其他人去見下世面同埋發揮多d
不過老實講,我覺得應該會變左第二隊gugudan,只係個邊大叔一支獨秀另加美娜,呢邊就度丁平分秋色,但係要有契機先至可以同大叔平頭,甚至過埋大叔頭

8月8日出道

、領唱、形象、中心

乜Q都係小學雞擔任晒

全能有情
Winner 0804 4pm

8月真係痴左線 大戰

期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞