[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
lm

其實佢個情況有啲尷尬,雖然有參與作曲作詞,但又唔係走音樂人路線,做idol又無咁大嘅fanbase

Agger,想行artist路線,但實力差d

2年後會再見到佢(好似係)

笑左

yg 作風 可能20年後 再見吧

Blackpink都仲未捨得出碟

唔打歌,咁出道法好似好頹...
無乜攻勢

其實佢個情況有啲尷尬,雖然有參與作曲作詞,但又唔係走音樂人路線,做idol又無咁大嘅fanbase

笑左

唔想咁就買碟支持下啦

無乜攻勢

笑左

唔想咁就買碟支持下啦

BLACKPINK賣周邊重去賺

無乜攻勢

笑左

唔想咁就買碟支持下啦

BLACKPINK賣周邊重
留名
Po埋呢邊先
Momoland條女之前個樣

好撚慘
Po埋呢邊先

好撚慘

好樣衰個條

Po埋呢邊先

好撚慘

好樣衰個條

整容失敗
Winner 今日4個人都新髮色
Yg生性
Yg生性

170715 Oak Valley Camping Festival表演中的談話部分。
我們馬上就要回歸了要發新歌了
每個人都有一些噪音
雖然也考慮到很多沒有聽過我們WINNER歌曲的人
但我們7,8月之間新歌就要發了
所以希望各位一定要聽一聽
是和炎熱的夏天很適合的
真的十分清爽的歌曲
多多收聽就好了
我們WINNER的新歌大家多多期待吧
Infinite原來係L未續約

有無source......
Po埋呢邊先

好撚慘

好樣衰個條

整容失敗

一直都覺得佢得罪咗公司同造型師
Infinite原來係L未續約

有無source......

btw佢地快啲cb啦好嘛
點解nu'est 首hello 會音源逆襲?

Produce 101
L之前仲上蒙面歌王,應該對唱歌仲有d熱情,而且infinite的工作都唔算忙啦,大把時間比佢拍劇
Yg生性

170715 Oak Valley Camping Festival表演中的談話部分。
我們馬上就要回歸了要發新歌了
每個人都有一些噪音
雖然也考慮到很多沒有聽過我們WINNER歌曲的人
但我們7,8月之間新歌就要發了
所以希望各位一定要聽一聽
是和炎熱的夏天很適合的
真的十分清爽的歌曲
多多收聽就好了
我們WINNER的新歌大家多多期待吧

每個人都有些噪音

Winner

Produce 101

到Nu‘est cb
班花生友仲係咁熱心就好
Samuel solo debut都係
Po埋呢邊先

好撚慘

好樣衰個條

Po埋呢邊先

好撚慘

好樣衰個條

Po埋呢邊先

好撚慘

好樣衰個條

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞