[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
Winner 0804 4pm

期待

期待

IG出左相叫 Our twenty for

期待

8月好多新歌聽
8月頭好似日日都有人comeback / 出道

唔知邊個贏
【#防彈少年團#確定9月回歸】 ​​​​

唔知會唔會又撞twice呢
好似次次cb都撞twice

有機
以twice呢幾次comeback既密度黎講

有機

twice應該萬聖節先cb

有機

劇已透 十月見

有機

劇已透 十月見

佢地練下歌先啦

出得咁密

佢地fans實好有錢

有機

劇已透 十月見

佢地練下歌先啦

出得咁密

佢地fans實好有錢

要儲齊閃卡應該最好運都要買9隻

期待

8月好多新歌聽

Winner
仲以為東永裴會出先

KARD某條女個樣簡直係女人版太陽黎
同埋成日都凝住KARD台前載歌載舞台後會瘋狂4P

想問金色頭髮男仔存在意義係咩?

ABK+身高 好彩佢高如果唔係真係同香港班柒頭偽ABC一尻樣
相反另外果件個樣真係靚好多

同埋佢愈操愈大隻
開始唔好睇

下 bm 好正wor 我覺得正過另外果條仔

低音炮rap

有機

劇已透 十月見

佢地練下歌先啦

出得咁密

佢地fans實好有錢

如果防彈九月尾出
未又係撞

KARD某條女個樣簡直係女人版太陽黎
同埋成日都凝住KARD台前載歌載舞台後會瘋狂4P

想問金色頭髮男仔存在意義係咩?

ABK+身高 好彩佢高如果唔係真係同香港班柒頭偽ABC一尻樣
相反另外果件個樣真係靚好多

同埋佢愈操愈大隻
開始唔好睇

下 bm 好正wor 我覺得正過另外果條仔

低音炮rap

我無話佢唔正
佢係正,不過呢兩個月好似粗得過份左

有機

劇已透 十月見

佢地練下歌先啦

出得咁密

佢地fans實好有錢

如果防彈九月尾出
未又係撞

咪呀
【Herald Pop獨家】[宣美將於8月攜SOLO專輯回歸] 24日,據演藝界相關人士表示,#宣美#將於8月發佈SOLO專輯,這是自Wonder Girls之後宣美發佈的首張SOLO專輯,將帶來怎樣的表現引發十足期待.對此,宣美所屬社表示:"目前宣美正在進行專輯準備中.8月初回歸有點困難,大概會在8月末回歸.目前具體事項還未確定." ​​​​
【OSEN】[防彈少年團確定9月回歸!!] 24日,#防彈少年團#所屬社方面透露:"防彈少年團正在以9月回歸為目標準備新專中".關於本次新專是迷你專輯或正規專輯的問題,則表示"目前尚未確定事項".這是防彈少年團繼2月發表正規2輯後續專輯<WINGS外傳>之後時隔7個月的回歸.期間,防彈少年團曾作為首組KPOP組合踏上美國"Billboard Music Awards"的紅毯,並且拿下了"Top Social Artist"獎項.期待~

有機

劇已透 十月見

佢地練下歌先啦

出得咁密

佢地fans實好有錢

signal 2.0

心心手勢舞唔知中唔中呢?
https://youtu.be/Ah-_frMsjnA
CLC - Free'sm mv teaser 1

【韓流】T.O.P大麻案所致?韓國警察廳決定廢除藝人義警制度

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170724&s=7018882&a=56997096

又係你呀?yg family
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞