[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
'Produce 101' Han Hye Ri reportedly to have parted ways with Star Empire Entertainment recently http://entertain.naver.com/now/read?oid=2…

一早解約咪好

一早走,跟埋海印一齊去玩偶像學校仲好啦
加上佢12位大把人爭

咁我覺得應該喎 比太多優待唔係好事

一早就應該廢啦,憑咩藝人可以有特權輕鬆當兵,重要個個都延遲到成差唔多30先入伍,又唔係有傷患,俾著我係韓國人都唔gur

韓網酸緊2am 任瑟雍,佢apply明星義務被reject,唔死心再apply左幾次都fail

咁鬼大隻都唔肯去正正式式當兵
講真 拖到咁老先當兵講唔通 仲要有特權做下樣咁

樂童阿哥嗰啲睇落去咁散弱嗰啲真係多得佢唔少啊

佢年頭話入,到而家yg都唔比佢入

佢之前話入,都係想個妹做歌手,佢好似都預咗自己之後會轉幕後咁。如果YG雪櫃解凍,都唔需要特登咁做

啊哥真係好錫啊妹

唔解凍,佢咁都唔見有咩so

應該似出男團

JYP否認咗
話係商議緊但唔係16s2

佢做都應該男團啦 2PM要入伍啦 GOT7邊夠養起公司
廣告唔多 日巡好似唔多人睇(?)

YG係做男還是女

好似男

其實韓國市場點會容納到咁多新團

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
好似YG之前挖埋咁多PD返嚟,
就係睇到偶像組合開始飽和,
想拍埋電視劇

但YG自己又繼續想出男團

winner ikon都未搞好
[quotequote]
據悉Mnet將有望推出《SIXTEEN》第二季,相關人員透露目前Mnet正與JYP協商製作第二季 ,製作組正在協商具體的細則和節目風格,目前正在商討多套方案,希望帶來與此前賽季 不一樣的趣味性。

《SIXTEEN》為2015年Mnet與JYP聯手打造的選秀節目,當時在16位參賽者之中篩選出了9人 組成了女團Twice,而曾經被該節目淘汰的Somi後期也曾在《Produce101》中突出重圍,成 功以女團I.O.I組合的身份出道,同樣被淘汰的Natty目前正在參加Mnet的另一檔選秀節目 《偶像學校》。

翻譯CR.鳳凰天使_TSKS

實在太多呢d survival

應該似出男團

JYP否認咗

YG係做男還是女

好似男

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

但YG自己又繼續想出男團[/quote]
偶像係食青春飯,睇住新人點樣一步步成長,個吸引力係大過睇老油條

應該似出男團

JYP否認咗

YG係做男還是女

好似男

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

偶像係食青春飯,睇住新人點樣一步步成長,個吸引力係大過睇老油條 [/quote]
Winner同ikon都未棒好 仲出乜鬼新男團呀yg

應該似出男團

JYP否認咗

YG係做男還是女

好似男

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

偶像係食青春飯,睇住新人點樣一步步成長,個吸引力係大過睇老油條

Winner同ikon都未棒好 仲出乜鬼新男團呀yg[/quote]
老老豆豆,佢唔出新男團都唔代表會捧好Winner同IKON 如果YG可以將Winner發展到而家Epik High嘅位置咁就好喇

應該似出男團

JYP否認咗

YG係做男還是女

好似男

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

唔係做綜藝咩

YG係做男還是女

好似男

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

老老豆豆,佢唔出新男團都唔代表會捧好Winner同IKON 如果YG可以將Winner發展到而家Epik High嘅位置咁就好喇[/quote]
一年兩次comeback都算係咁

應該似出男團

JYP否認咗

YG係做男還是女

好似男

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

唔係做綜藝咩

YG唔止想做綜藝,仲開埋電視劇製作公司
好似男

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

老老豆豆,佢唔出新男團都唔代表會捧好Winner同IKON 如果YG可以將Winner發展到而家Epik High嘅位置咁就好喇

一年兩次comeback都算係咁[/quote]
轉死性

男101輸左果D又出道

邊有咁多肉食??

無架,係睇吓幾時爆煲
想拍埋電視劇

一年兩次comeback都算係咁

轉死性[/quote]

我地已經覺得本來由食兩舊屎變食一舊就覺得好好啦
EXO首the eve好聽過ko ko bop
EXO首the eve好聽過ko ko bop

kokobop以主打黎計算係咁
我覺得好聽過舊年個兩首

【Herald Pop】[#BOYFRIEND#將於8月初回歸,時隔17個月] 25日,#BOYFRIEND#所屬社Starship相關人士表示:"BOYFRIEND將於8月回歸,專輯概念及具體細節還未確定,目前正在努力準備中.此次回歸將帶來怎樣的表現引發十足期待.熱鬧的8月~ ​​​​
【Xsportnews】[Golden Child將於8月正式出道!!!] 25日,據所屬社Woolim Ent.表示:"新男團#Golden Child#將在8月內出道,目前還沒有確定具體的日程."據相關人士表示,目前封面照已經拍攝完成.期待8月~ ​​​​
'Produce 101' Han Hye Ri reportedly to have parted ways with Star Empire Entertainment recently http://entertain.naver.com/now/read?oid=2…

一早解約咪好

一早走,跟埋海印一齊去玩偶像學校仲好啦
加上佢12位大把人爭

star empire 根本就係kpop 墳墓

而家先走到人氣都冇咁咗啲
【Herald Pop】[#BOYFRIEND#將於8月初回歸,時隔17個月] 25日,#BOYFRIEND#所屬社Starship相關人士表示:"BOYFRIEND將於8月回歸,專輯概念及具體細節還未確定,目前正在努力準備中.此次回歸將帶來怎樣的表現引發十足期待.熱鬧的8月~ ​​​​

下竟然仲未收皮 成17個月無cb

下竟然仲未收皮 成17個月無cb

8月出黎都係等收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞