[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
好想block po bam圖嘅人
https://youtu.be/K5ve5lzs0wM

咁Justin Bieber 既

同一堆dancer黎

佢有形象咩

重金禮聘水軍

我諗似係抽水多,成個post啲圖係無張靚

係咪公司玩鳩佢
kbs仲要次次都zoom到好近仲要擺佢做thumbnail

因為就係佢先有人留意呢對野

金蛋黎

以後會唔會有公司出呢啲暗黑兵法 搏人留意

有性格,殺出一條血路。

佢仲細個,女大18變

小仙女

而家啲kpop網先吹奏佢係好放得開,一跳舞就唔理形象既小仙女

佢有形象咩

重金禮聘水軍

係咪公司玩鳩佢

金蛋黎

有性格,殺出一條血路。

佢仲細個,女大18變

哇我寧願佢紮番雙馬尾
你呢個look我越睇越似邵音音
好想block po bam圖嘅人

唔好啦

重金禮聘水軍

係咪公司玩鳩佢

金蛋黎

有性格,殺出一條血路。

佢仲細個,女大18變

哇我寧願佢紮番雙馬尾
你呢個look我越睇越似邵音音

邵音音都唔差呀
點解D 人成日話gfriend umji 樣衰?

明明momoland 依件樣衰好多wor

Umji邊度樣衰

Umji邊度樣衰

呢兩個齋睇樣都應該係d超級實力派

Umji邊度樣衰

遲啲會多一件

Umji邊度樣衰

遲啲會多一件

頂你

主打同第4首

主打同第4首

主打作曲冇勇敢兄弟份

主打同第4首

主打作曲冇勇敢兄弟份

佢8月嚟香港見面會

Umji邊度樣衰

遲啲會多一件

你咁留意呢D女

主打同第4首

主打作曲冇勇敢兄弟份

佢8月嚟香港見面會

其實本身係咪預佢出唔到道
咁快就整好成隻album
照計唔會錄好哂d歌留返2年後先出架嘛

Umji邊度樣衰

遲啲會多一件

你咁留意呢D女

呢個乜水呀又
https://youtu.be/iJ-Qo0kpxTs
Are u sure

直線抽擊
https://youtu.be/iJ-Qo0kpxTs
Are u sure

蝗+2
認自己係支那人就一開始咪周圍同人講係852啦 一開始就應該話自己支那人
垃圾雙非

主打同第4首

張相堅好J

主打同第4首

張相堅好J

佢釘左耳之後個look勁女仔
有d gay

主打同第4首

張相堅好J

佢釘左耳之後個look勁女仔
有d gay

花美男路線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞