[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=n73mX_oOJbM
呢隻仲似太陽

左邊真係好似joy

門面靚好多喎

利申啤粒門面飯

Somin同J.seph都係門面

KARD某條女個樣簡直係女人版太陽黎
同埋成日都凝住KARD台前載歌載舞台後會瘋狂4P

想問金色頭髮男仔存在意義係咩?

ABK+身高 好彩佢高如果唔係真係同香港班柒頭偽ABC一尻樣
相反另外果件個樣真係靚好多

又冇得唱 成日見佢後面跳舞 又要養多個人 浪費

吓,個ABK唔係唱好多嘅咩?我見Don‘t Recall佢好多line。反而靚仔啲果個,唱少啲但係門面

我黎黎去去都係見兩條女同黑色頭髮有唱
金色個個男人做過場

其實ABK跳舞幾有線條幾好睇
韓國男團JYJ嘅朴有天早前被爆於秋天娶韓國南陽乳業家族外孫女黃荷娜,原先婚期盛傳於9月10號,日前又傳出喺9月20號舉行婚禮,不過今日就突然傳出二人婚事告吹。

據韓媒報道,自結婚消息公開後,黃荷娜就受到不少網民及粉絲嘅留言抨擊,令佢非常困擾。黃荷娜一名好友就透露,朴有天跟黃荷娜的確係彼此深愛而且珍惜對方,但係如今女方成為網民嘅熱門討論對象,令女方壓力好大,而且兩人好像疏遠咗。尤其日前黃荷娜於Instagram進行直播時,被眼利嘅網民發現佢跟朴有天正於K房同場,而朴有天又同一時間於自己Ig發道歉文,因而被批道歉冇誠意,黃荷娜亦再次遭到抨擊。

據知黃荷娜心疼家人被牽連,除咗生活受影響,身心都承受巨大壓力,更跟朋友表示:「冇辦法再撐落去啦,我都想結婚,不過好似世界上所有人都喺度為難我,令我只想放下呢一切。」因此主動向朴有天提出分手,不過有指雙方親友都反對二人分手,希望婚禮可以如期舉行,因此正努力勸說黃荷娜,而正在當兵嘅朴有天就尚未回應分手一事。

係真就好

完全唔記得原來佢重當緊兵

佢好慘
無啦啦畀幾個癲婆屈
搞到宜家無電視劇拍
我幾鐘意佢d 戲

私生活又亂
今集週偶隊新女團又幾正

唱得跳得又玩得
今集週偶隊新女團又幾正

唱得跳得又玩得

成集比佢地搶晒鏡 Random Play Dance條女好勁
今集週偶隊新女團又幾正

唱得跳得又玩得

成集比佢地搶晒鏡 Random Play Dance條女好勁

之前個兩隊女團有得上都妹下好下咁
今次呢團就識玩 準備充足
今集週偶隊新女團又幾正

唱得跳得又玩得

之前個兩隊女團有得上都妹下下咁
今次呢團就識玩 準備充足
今集週偶隊新女團又幾正

唱得跳得又玩得

未返過埋位 我發覺女團真係普遍勁過男團 各方面都 男團成日都求其推堆油頭粉面出黎就算 睇今集咩舞都唔識跳 有冇咁廢

記得綠衫有條友個樣幾似Chen
knk新歌live幾好睇

https://youtu.be/rRYGAVs_mTE
係幾正

果兩條仔都堅正
Wanna one係唔係同ioi一樣只玩一年?

18個月,同埋IOI都無一年

女團鬼有妹豬做童養媳咩

ABK+身高 好彩佢高如果唔係真係同香港班柒頭偽ABC一尻樣

同埋佢愈操愈大隻
開始唔好睇

同埋佢愈操愈大隻
開始唔好睇

下 bm 好正wor 我覺得正過另外果條仔
樂童新歌好正

同埋佢愈操愈大隻
開始唔好睇

唔知係咪BM高同大隻,有時覺得佢搶眼過J.seph

同埋佢愈操愈大隻
開始唔好睇

唔知係咪BM高同大隻,有時覺得佢搶眼過J.seph

市場依家好興呢TYPE
其實相對黎講另外果件除左樣同rap 其他
今集週偶隊新女團又幾正

唱得跳得又玩得

未返過埋位 我發覺女團真係普遍勁過男團 各方面都 男團成日都求其推堆油頭粉面出黎就算 睇今集咩舞都唔識跳 有冇咁廢

個隊女團係咪姐係依隊
https://youtu.be/EeNQcoKfQ2k
knk新歌live幾好睇

https://youtu.be/rRYGAVs_mTE
係幾正

Highlight fans團
其實個團幾好 快啲紅啦
今集週偶隊新女團又幾正

唱得跳得又玩得

個隊女團係咪姐係依隊
https://youtu.be/EeNQcoKfQ2k

女版chen
今晚有冇人去聽GD concert?
今晚有冇人去聽GD concert?

唔係a planet 咩
今輯叢林好危險 連科莫多龍都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞