[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
CLC will make their comeback in late July, no specific date yet

Members currently finalizing album

http://entertain.naver.com/read?oid=241&aid=0002689801

聽住先。
年頭comeback真係嚇死人,希望今次有番番少少noise。
出道多年,都仲係冇乜人識,三線都不如,加上cube又越做越摺,宣傳一次弱過一次

垃圾cube 仲有張賢勝呢 之前話cb又冇左件事
唔好搞死師妹呀屌

咪就係 取消左日韓fm 之後好似無左回事咁

cube啲錢比曬mnet啦

以為方塊就死
點知比佢靠兩個練習生吊多一陣命

依家仲有個13歲練習生係SMTM6到

不嬲cube做得野既都係得新人開發部架啦
一出道就死架啦

空降31,48

依家幾多??

佢應該都係靠音源

專輯有咩人買??

38 56
睇怕都係咁先

SMTM光環冇左

一早就應該襯上一季仲有多啲noise個排出道啦
YG雪佢成年 仲話想叫佢入winner

大雪櫃yg

其實佢既定位係咩

Idol樣Rapper??

但佢rap又唔夠人勁

入ikon算啦
唔爭在多件

聽住先。
年頭comeback真係嚇死人,希望今次有番番少少noise。
出道多年,都仲係冇乜人識,三線都不如,加上cube又越做越摺,宣傳一次弱過一次

唔好搞死師妹呀屌

以為方塊就死

一出道就死架啦

真係想cube快啲執 唔好再整死自己啲idol
如果btob完約可以轉公司就好

聽住先。

唔好搞死師妹呀屌

以為方塊就死

一出道就死架啦

第二隊HL你估咁易咩 寧願望下cube捱多陣

依家幾多??

佢應該都係靠音源

專輯有咩人買??

38 56
睇怕都係咁先

SMTM光環冇左

一早就應該襯上一季仲有多啲noise個排出道啦
YG雪佢成年 仲話想叫佢入winner

大雪櫃yg

其實佢既定位係咩

Idol樣Rapper??

但佢rap又唔夠人勁

比上不足 比下有餘

佢係aomg就好

以為方塊就死

一出道就死架啦

希望cube識醒啦 有4minute同beast個陣間公司都叫得做一線
係自己折墮搞到而家咁

以為方塊就死

一出道就死架啦

希望cube識醒啦 有4minute同beast個陣間公司都叫得做一線
係自己折墮搞到而家咁

最紅個時,公司畀人收購咗,但係同時越做越dup。
如果唔係subscribe 佢地嘅官方youtube channel,都唔會留意到佢地旗下組合嘅動態,雖然呢樣野三大都有做,但相比之下效果好得多。

以為方塊就死

點會咁快死 仲有btob加泫雅 仲有排玩

Btob 的確仲有排玩
但係hyuna就

hyuna 求其跳淫舞都大把人睇啦

老啦

無錯,已經過咗高鋒期,今次triple H 嘅反應好差
無錯一開始係好勁,但係越做越悶。

以為方塊就死

點會咁快死 仲有btob加泫雅 仲有排玩

Btob 的確仲有排玩
但係hyuna就

老啦

triple h 擺明行錯路線啦
佢要跳roll deep, bubble pop d 舞
先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

Btob 的確仲有排玩
但係hyuna就

老啦

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

其實依家仲有邊個行性感風係賣得到

而家真係冇,以前仲有李孝利、佳仁、lvy個啲。始終行性感風係現時真係唔work。
硬要搵一團即刻轉又冇人carry到。

老啦

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

而家真係冇,以前仲有李孝利、佳仁、lvy個啲。始終行性感風係現時真係唔work。

性感風已經過咗
GSD AOA
我要睇性感我去睇hani雪炫啦,唔會再想睇hyuna

老啦

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

hani 跳淫舞應該都仲有唔少市場

都已經上咗位,唔使再咁做。
仲行性感風嘅團,有都半紅不黑。
Hyuna個種性感風可一不可再,每次cb都修例(例如標示19禁、打歌唔計分等)。

老啦

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

性感風已經過咗
GSD AOA

我都淨係諗到呢兩團
hyuna都出左道十年 真係冇晒新鮮感

老啦

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

之前睇咁耐三代好多行性感風 之後開始嫌悶
宜家咪冇咁多人睇
HyunA我寧願睇翻佢solo算
佢又唔同賢勝繼續行TM 冇哂吸引

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

性感風已經過咗
GSD AOA

我都淨係諗到呢兩團
hyuna都出左道十年 真係冇晒新鮮感

而家仲有:brave girls, stellar
不過都係

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

Hyuna個種性感風可一不可再,每次cb都修例(例如標示19禁、打歌唔計分等)。

triple h 同兩條二打六
好似湊細路咁
係人都唔想睇啦
佢要solo, 一係trouble maker先發揮到

troublemaker真係好正 好想佢地出返嚟呀屌

先多人想睇

仲玩呢啲已經超齡

triple h 同兩條二打六
好似湊細路咁
係人都唔想睇啦
佢要solo, 一係trouble maker先發揮到

troublemaker真係好正 好想佢地出返嚟呀屌

Troublemaker同now我都仲聽緊
尤其係now 真係好好聽
btw我覺得sistar個種健康性感先最正
真係唔反感
rv exo cb只係隔9日

我睇唔透SM究竟期望佢哋去到咩位置
明明SM宜家可以講話得返佢哋一隊女團(少時已上神檯,fx真心講句似係名存實亡 )
點解可以推佢哋出嚟9日後比叉蛋CB
用佢哋嚟暖場?
明明RV顏歌都值得再力推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞