[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike

troublemaker真係好正 好想佢地出返嚟呀屌

張賢勝似乎自己都好似唔係好想做咁
其他cube裡面btob曲風同hyuna唔夾,pentagon咪triple H收場
hyuna不如試吓同其他公司collab可能仲多啲noise

點解咁講
佢應該鍾意呢啲concept多過beast個陣既抒情style

唔鍾意啲人focus係sexy度
佢最想都係自己solo個時既style

個陣solo成績唔算好 但可以做自己鍾意既style佢都真係好開心

Cube都冇心做
又唔宣傳又cb得一個星期仲可以點
開心就真既 可以做到想要既音樂
Cube

覺得cube想佢做啲大眾音樂
但我覺得賢勝佢自己應該唔太buy
佢原本個solo fm, 係CUBE不嬲都仆街無啦取消
但取消咗佢本人好似無咩表示咁
或者係我miss咗,但如果真係有心做咪同公司爭取又好,自己響SNS同飯互動吓都好
但又唔覺佢有咁做

fm cancel之後佢有係ig講野呀
不過佢sns互動真係少 最多係間唔中po張相證明佢仲生存緊咁

佢有啊 自己都知好無奈 但又咩都唔講得..
Sonamoo忙內Newsun演員出道,拍電視劇做李準基個妹

又usb

又usb

水晶男孩

又usb

水晶男孩

Yes

又usb

水晶男孩

Yes

usb同實體碟1樣賣咁貴真係賺到fatfat

又usb

水晶男孩

Yes

如果係咁嘅話,不如畀條link我好過。
買一隻手指都係幾十蚊一隻。

又usb

水晶男孩

Yes

咁水晶今次依個只係週邊

唔係專輯

又usb

水晶男孩

Yes

咁水晶今次依個只係週邊

唔係專輯

出開會有條路

又usb

水晶男孩

Yes

咁水晶今次依個只係週邊

唔係專輯

出開會有條路

水晶fans唔受依套嫁
【OSEN】[太陽確認舉辦首次北美巡演,追加8個城市] 12日下午3時(當地時間),YG通過官方SNS公開了#太陽#世界巡演<WHITE NIGHT>在北美舉辦的行程.太陽的本次北美巡演將以8月30日的加拿大多倫多為起點,先後在美國紐約-芝加哥-亞特蘭大-達拉斯-聖何塞-洛杉磯-加拿大渥太華等8個城市舉辦.期待~ ​​​​

又usb

水晶男孩

Yes

好心佢豪啲出夠隻16GB啦
而家啲記憶體又唔係貴
https://www.youtube.com/watch?v=obzb7nlpXZ0

呢首

覺得同G SOUL 首ANTI 好聽啲
https://www.youtube.com/watch?v=obzb7nlpXZ0

呢首

覺得同G SOUL 首ANTI 好聽啲

https://www.youtube.com/watch?v=nByyfquk0pQ

歌幾好 硬係覺得zico rap把聲麻麻 技巧搭救

點解咁講
佢應該鍾意呢啲concept多過beast個陣既抒情style

個陣solo成績唔算好 但可以做自己鍾意既style佢都真係好開心

Cube都冇心做
Cube

或者係我miss咗,但如果真係有心做咪同公司爭取又好,自己響SNS同飯互動吓都好
但又唔覺佢有咁做

不過佢sns互動真係少 最多係間唔中po張相證明佢仲生存緊咁

感覺上就係佢無乜點積極爭取想出cb咁
不過可以係仆街cube唔比佢出聲
【OSEN】[太陽確認舉辦首次北美巡演,追加8個城市] 12日下午3時(當地時間),YG通過官方SNS公開了#太陽#世界巡演<WHITE NIGHT>在北美舉辦的行程.太陽的本次北美巡演將以8月30日的加拿大多倫多為起點,先後在美國紐約-芝加哥-亞特蘭大-達拉斯-聖何塞-洛杉磯-加拿大渥太華等8個城市舉辦.期待~ ​​​​

比人鬧無新歌得1個鐘嗰個
https://www.youtube.com/watch?v=Jsk1gKGCWOs
以我嘅記憶Le唱歌冇咁好聽㗎

你係咪未聽過up and down 個live版
之前商演 音樂有問題 成首無得咪咀
成隊係le最好聽

Cube都冇心做
Cube

但又唔覺佢有咁做

感覺上就係佢無乜點積極爭取想出cb咁
不過可以係仆街cube唔比佢出聲

其實我覺得賢勝似係毒撚格
11日播出的《Video Star》,朴秀洪、CNBLUE成員姜敏赫、Din Din和朴載正作為嘉賓出演了節目。當天,主持人朴娜萊也對姜敏赫問到:「我聽說過姜敏赫曾經與女團美麗的S成員在泰國喝過高價的香檳,那位S成員是誰呢?」
姜敏赫也回答:「是和孫娜恩一起喝的,因為他和我同隊的正信有點交情(一起拍攝過《灰姑娘與四騎士》),正好當時也在泰國,所以大家就聚了一下喝了香檳。」後來他又繼續說道:「隔天媽媽就來了電話問是不是在海外結帳了,當時是泰銖6萬元,換算成韓幣是200萬元(約台幣5萬4),並不是有私心。」
萬幾銀一枝香檳都話冇私心
11日播出的《Video Star》,朴秀洪、CNBLUE成員姜敏赫、Din Din和朴載正作為嘉賓出演了節目。當天,主持人朴娜萊也對姜敏赫問到:「我聽說過姜敏赫曾經與女團美麗的S成員在泰國喝過高價的香檳,那位S成員是誰呢?」
姜敏赫也回答:「是和孫娜恩一起喝的,因為他和我同隊的正信有點交情(一起拍攝過《灰姑娘與四騎士》),正好當時也在泰國,所以大家就聚了一下喝了香檳。」後來他又繼續說道:「隔天媽媽就來了電話問是不是在海外結帳了,當時是泰銖6萬元,換算成韓幣是200萬元(約台幣5萬4),並不是有私心。」
萬幾銀一枝香檳都話冇私心

娜恩條件唔錯,可以慢慢釣

佢咁樣講出嚟就有私心喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞