[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
https://youtu.be/PBE3CaWb95c

好on9 個preview係preview d出過的歌

BM開始有啲大隻到唔好睇
btob都咁多人,估唔到喎

但演唱會唔爆

唔爆先可以買到平飛入場
有興趣就入場睇啦
宜家個價好抵睇

韓團係香港開con票房通常6-7成,好多時公售無飛賣,係因為黃牛同內部

愛子
Skull&HaHa22日推新曲《Nora》 G.Soul裴正南等義氣助陣

7月22日中午12時,歌手Skull、Haha將透過各大音源網站公開雷鬼風新曲《Nora》。

新歌《Nora》是一首專屬於Skull、Haha的輕快雷鬼歌曲,與原有的雷鬼風格不同,以多彩的流行元素把握了時尚感。歌曲的副歌部分由人氣R&B歌手G.Soul參與演唱,由嘻哈歌手Mad Clown、Xepy組成的作詞團隊Beautiful Noise擔任作詞。此外,該曲由Skull、Haha擔任共同製作,由曾打造過SHINee、AOA、VIXX、日本SMAP、ARASHI的歌曲的瑞典作曲家Erik Lidbom擔任作曲與編曲。

此外,近來在MBC綜藝節目《無限挑戰》多次亮相備受大眾歡迎的演員裴正南友情客串了Skull、Haha的新歌MV,展現了別樣義氣。此外,裴正南還親自在SNS上傳照片等,引起了粉絲們的關注與期待。新歌《Nora》擁有輕快的雷鬼節奏、具有感染力的旋律,加上Skull、Haha兩人特有的愉快能量,相信能夠掀起今年夏日的雷鬼熱潮。

另外,Skull、Haha曾推出過《Busan Vacance》、《Don’t Laugh》、《Love Inside》等雷鬼風為基礎,節奏輕快的歌曲,受到了粉絲們的喜愛。(責編:歸芸珠)<全星網>

G.Soul呢排老是常出現
【Dispatch】14日上午D社公開 U-IE(金宥真) & 康男 約會現場圖.根據D社報導7月8日晚兩人在狎鷗亭見面,共度週末.隨後康南送U-IE回家直至家門口.

【體育首爾】14日U-IE所屬社方面回應表示"經過與本人確認,兩人並非戀愛關係,只是非常親的朋友."

【日刊體育】14日康南所屬社方面回應表示"因為是藝人的私生活相關的部分,不方便透露."

【體育首爾】14日U-IE所屬社方面回應表示"經過與本人確認,兩人並非戀愛關係,只是非常親的朋友."

咁都唔係情侶 唔通係啪啪fd呀

南韓長腿女星UIE年初證實分手35歲李相侖,14日又被爆出與康男疑似熱戀中,據韓媒報導,兩人因真人秀《叢林的法則》結緣,目前交往3個月,女方雖透過經紀公司表示「只是好朋友」,韓媒《Dispatch》也立刻貼出兩人又牽又抱的打臉照,狠打臉UIE的聲明,雙方戰火延燒。

南韓長腿女星UIE年初證實分手35歲李相侖,14日又被爆出與康男疑似熱戀中,據韓媒報導,兩人因真人秀《叢林的法則》結緣,目前交往3個月,女方雖透過經紀公司表示「只是好朋友」,韓媒《Dispatch》也立刻貼出兩人又牽又抱的打臉照,狠打臉UIE的聲明,雙方戰火延燒。

最後攬嘅呢張 點睇都似情侶 即使fd都唔會係咁攬

唔係情侶 咪sp囉
韓媒學晒蘋果啲衰野

可能新公司唔想認

最後呢張係出左聲明先post 唧牙膏戰術

唔係情侶 咪sp囉
韓媒學晒蘋果啲衰野

睇叢林以為普通打打鬧鬧既fd

好似話係叢林翻嚟先咁

唔係情侶 咪sp囉
韓媒學晒蘋果啲衰野

睇叢林以為普通打打鬧鬧既fd

好似話係叢林翻嚟先咁

康男咁叻仔溝到uie

即刻認咗
有時真係覺得啲公司抵死㗎,睇dispatch前科就知單嘢應該仲有相未爆出嚟但就死都唔認
宜家仲衰

即刻認咗
有時真係覺得啲公司抵死㗎,睇dispatch前科就知單嘢應該仲有相未爆出嚟但就死都唔認
宜家仲衰

UIE仲要一開始係SNS到出post話佢同康男冇野
winner七月尾或八月comeback

聽住先
winner七月尾或八月comeback

聽住先

佢地收檔之前已經係咁講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞