[KPOP] 2017 KPOP討論區(18)

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
見到po,諗起有隊男團叫blockb好耐無cb,係咪解散左,上次toy都好多一位ga

2月先cb完
見到po,諗起有隊男團叫blockb好耐無cb,係咪解散左,上次toy都好多一位ga

2月先cb完

都無stage,就咁出首歌叫cb

2月先cb完

無解散 佢地二月出個首歌音源仲幾好
等zico出完個新專就應該差唔多

2月先cb完

佢地值得再紅d,上年個勢咁好都咁hea

2月先cb完

zico與隊員們

2月先cb完

7季hea姐 除左zico 朴經 po多少少人識
其他都無乜野俾佢地做
得一組artist都唔俾多d心機
淨係谷zico 不過睇得出zico唔會咁易俾佢散
滿約可能全部夾份開公司

2月先cb完

7季hea姐 除左zico 朴經 po多少少人識
其他都無乜野俾佢地做
得一組artist都唔俾多d心機
淨係谷zico 不過睇得出zico唔會咁易俾佢散
滿約可能全部夾份開公司

到時某d成員已經入伍啦

2月先cb完

zico與隊員們

朴經好似都幾出名

朴經勁撚到
佢真係好聰明

2月先cb完

zico與隊員們

朴經好似都幾出名

朴經勁撚到
佢真係好聰明

淨係認得zico同kyung
唔知點解覺得佢哋同BTS走同一種風格
嗰排真係太多B字頭男團好混亂
https://www.youtube.com/watch?v=b9qpKlgM3OQ

ONE – ‘해야해 (Heyahe)’ M/V MAKING FILM

究竟幾時先出full version
係咁出花邊野

11號囉 一早講咗11號出

我無留意到呀,正常teaser,加d spoiler
依家又making film又其他

我都覺
就係日日出呢樣個樣先煩到諗究竟幾時出歌
https://www.youtube.com/watch?v=k1U4yk5giMQ
唔知有無人share過
呢首真係好正, Epik High X NELL 真係無得輸
最衰呢首無音源

哩首無題係佢地n年前屎忽痕jam出嚟, 無題冇正式發行好正常
金敏俊稱已與雪莉分手 結束四個月戀情

7月10日,演員雪莉男友金敏俊在個人Instagram上發布一則狀態,稱已與雪莉分手,引起了熱議。

金敏俊發文道:「大家好,我是金敏俊。在並非我本人意願的情況下,私人事情曝光至所有人,因此我認為在結束之時也應告知大家。崔真理(雪莉本名)與我在相互考慮之下,決定分手。男和女交往了解了彼此,在此過程中也認識到了彼此的差異。這只是一段平凡的戀愛,只是兩個人的故事,並無其他特別的故事,也沒有大家所好奇的幕後故事。整個過程都是我的選擇,我也應對這件事負責,但希望大家不要無中生有。」

此外,雪莉的新戀情於今年5月曝光,稱已與金敏俊交往兩個月。期間,金敏俊被曝出是某品牌的藝術總監,事後親自澄清傳言,稱自己僅是一名公司職員。 (責編:金雪仁)<全星網>
樂童7月內comeback

Yg癡L左線

Yg癡L左線

無計,bigbang逐個入伍又起左新大樓
係時候cap水

Yg癡L左線

係時候cap水

大佬就黎入伍

Yg癡L左線

係時候cap水

大佬就黎入伍

本身大佬想提早
依家yg咁嘅樣 點會比佢去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞