[討論]超人Ultraman討論區(2) 貝爺之子超人Geed「You Go I Go Here We Go」

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
超人杰克膠囊個招係咩?
超人杰克膠囊個招係咩?

Ultra lance
新女角幾正

夠癲

一定好狼死
今集個條女 係當年the first做女怪人個個細路女

而條女?正左咁多

而條女?正左咁多

咩名

而條女?正左咁多

咩名

小林涼子
講鬼主題嘅超人集數特別好睇 今集orb啲角色服裝似日劇,實景拍得靚,片尾剪片做得好
有冇人知邊到有得down viu版orb?
早排因為拉打而久違咁買咗一隻SHF, 覺得依家D SHF正咗好多, 所以想買多幾隻黎玩, 有冇巴打儲開可以推介一下超人系列嘅邊隻係特別抵玩?
戴返眼鏡個度真係笑咗
レム
戴返眼鏡個度真係笑咗

其實已經係冇咩セロリ4℃打得贏但チート打唔贏
臭西港女都啱
令人你冇得救㗎喇
臭西港女都啱
令人你冇得救㗎喇

捉奸在床
レム

臭西港女都啱
令人你冇得救㗎喇

咩港女
啱啱煲完SevenX
好啱我口味

今集Geed個演出手法都好有趣, D濾鏡好似佔咗好長時間
不過亦因此睇得唔太舒服
啱啱煲完SevenX
好啱我口味

不過亦因此睇得唔太舒服

聽講Seven X同Nexus一樣係成人向
啱啱煲完SevenX
好啱我口味

不過亦因此睇得唔太舒服

係, 7X除咗最終章, 每集都係怪談, 細路睇未必會驚不過一定會悶
啱啱煲完SevenX
好啱我口味

不過亦因此睇得唔太舒服

係, 7X除咗最終章, 每集都係怪談, 細路睇未必會驚不過一定會悶

分別係seven x係深夜番
Nexus晨早流流咁播
所以nexus腰斬有原因
啱啱煲完SevenX
好啱我口味

不過亦因此睇得唔太舒服

分別係seven x係深夜番
Nexus晨早流流咁播
所以nexus腰斬有原因

之前好似有聽聞過nexus唔止37集,好似去到40幾50
仲有四日隻bd就出喇
Director cut
其實令人老婆係咪巳經發現左佢老公係超人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞