[討論]超人Ultraman討論區(2) 貝爺之子超人Geed「You Go I Go Here We Go」

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Zero人氣係咪真係咁勁 套套都見到佢

因為有副甲比佢周圍去穿越
所以出現喺任何超人世界都好合理

佢套甲要打生打死先由nova 手上拎到,X就咁插張卡就有

帝斯同高斯而家直頭話穿就穿

帝拿最後一集俾人吸走左去其他宇宙就穿到
係穿唔番去自己個宇宙

帝拿最後一集俾人吸走左去其他宇宙就穿到
係穿唔番去自己個宇宙

突登唔返咋⋯

下一彈rare終於唔係土豪金

Cosmos隻金色真係冇乜興趣追
[img]https://holland.pk/ubsdrmwl[img]

仲未得閒搵第二彈抽?巴打們知唔知邊度有得扭?
[img][url]https://holland.pk/ubsdrmwl[img][/url]

仲未得閒搵第二彈抽?巴打們知唔知邊度有得扭?

淨係草普通版算 特別版益炒狗

口裡說不,但放工去反斗城搏下運氣
扭左五次中左
無驚無險又到星期六
好想知佢會點交待geed既身世

啲加速鏡頭完全fail
今集好睇好多 打法冇咁on9
geed用capsule對貝利亞係有利???
唔係想做好心做壞事呢條橋呀

可能同時間係草緊光之力

可能同時間係草緊光之力

今次同傳統嘅好心做壞事有少少唔同, 諗清楚D就會發現唔可以咁樣講, 唔洗咁sad
今集好睇好多 打法冇咁on9

騎喺隻怪上面用頭係咁撼 好正

可能同時間係草緊光之力

今次同傳統嘅好心做壞事有少少唔同, 諗清楚D就會發現唔可以咁樣講, 唔洗咁sad

冇錯唔係咁簡單
(以下講嘅野因為冇實質嘅證據, 所以大家當我吹水就得架喇)

話說尋晚喺横浜有場Ultraman(the next)嘅上映會同埋staff talk show...

雖然我冇去, 不過收到風小中和哉同長谷川圭一爆咗料, 話幻之名作「Ultraman2 requiem」原本要使用嘅超人皮套同埋最終Boss嘅皮套都已經以唔同型式出現咗喺大家眼中⋯

超人(雖然換咗另一個頭套)嘅話作為宇宙恐魔人Z喺ultraman fes舞台劇2016初次登場。

怪獸就直接改個名, 用完整無缺冇改造嘅皮套喺Orb fight登場。(當然原本應該唔會有「百萬戰鬥儀」比佢用)

如果上述係堅料, 而唔係比人借題發揮嘅話, 真係好想睇下呢個無名超人係咩野樣

連皮套都有重新見光嘅一日, 拍攝完成部分嘅菲林會唔會終有一日都可以以某種型式曝光呢?N project真係可以J多十年

請問下巴打們呢set大概幾錢?

我估可能唔洗$500有交易
因為日本周圍都係做緊¥7000-8000左右, 呢D box set難消化, 香港都應該會平

之前一出即買好似560
早排仲見到現時點有

口裡說不,但放工去反斗城搏下運氣
扭左五次中左

光之左膠#
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞