[討論]超人Ultraman討論區(2) 貝爺之子超人Geed「You Go I Go Here We Go」

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
講真 zero beyond只係新形態唔係最強形態
勁唔勁過luna miracle都係問題

貝爺一早講左Beyond只係借左四個黃毛小子力量。ultimate 係借超人之神諾亞之力。

好明顯ultimate 勁好多

雖然咁講, 但係其實冇同小光合體嘅銀河超勁

原本銀河係幾勁,不過應該勁唔過ginga victory

不過Ginga Victory 亦未必勁過 shinning zero

但係Ginga Victory試過比人打到分體

然後victory knight就已經打贏對手
講真 zero beyond只係新形態唔係最強形態
勁唔勁過luna miracle都係問題

貝爺一早講左Beyond只係借左四個黃毛小子力量。ultimate 係借超人之神諾亞之力。

好明顯ultimate 勁好多

雖然咁講, 但係其實冇同小光合體嘅銀河超勁

原本銀河係幾勁,不過應該勁唔過ginga victory

不過Ginga Victory 亦未必勁過 shinning zero

但係Ginga Victory試過比人打到分體

然後victory knight就已經打贏對手

宇宙最強victory
推下先,沉底啦個post
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌

細過買過隻cheap雞agul變身器
今次可以重拾當年個feel

可惜藤宮已經唔mk
我都已經大個咗
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌

P Bandai 即時過數
等有錢先
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌

P Bandai 即時過數
等有錢先

出鋪頭訂
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌

可惜藤宮已經唔mk
我都已經大個咗

以前細個果陣我都有個,依家都唔知放咗喺邊
所以今次即刻訂咗
btw劇中變身器佢自己識轉
但我地要自己扭先變到身
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌

可惜藤宮已經唔mk
我都已經大個咗

所以今次即刻訂咗
但我地要自己扭先變到身
點解會覆咗兩次
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌

前日先畀錢訂咗日版 780
大家訂咗佳亞變身器未?
650兩個真心抵屌

可惜藤宮已經唔mk
我都已經大個咗

所以今次即刻訂咗
但我地要自己扭先變到身

依個識自己轉
附送超人六兄弟膠囊
附送超人六兄弟膠囊

真係冇解釋過就突然彈出黎
順便做埋宣傳:依家買劍就會送一粒,送完即止
附送超人六兄弟膠囊

香港仆街商人香會買劍送?
肯定要令外再買
附送超人六兄弟膠囊

香港仆街商人香會買劍送?
肯定要令外再買

6兄弟膠囊預左冇
今集有好多畫面我都喺心入面同N project D畫面重疊咗, 營造氣氛好得, 睇到想喊
岩岩睇完第16 集 貝利亞出場好正啊
今集有好多畫面我都喺心入面同N project D畫面重疊咗, 營造氣氛好得, 睇到想喊

擊拳

擊拳

如果我唔係心急搭緊車嗰陣睇, 嗰個位應該忍唔住叫咗出黎

擊拳

我都睇都想叫,第一下月球開技 ,之後全場人嗌加油有少少迪加最終戰咁,但yoga 冇咁大無力感

擊拳

我都睇都想叫,第一下月球開技 ,之後全場人嗌加油有少少迪加最終戰咁,但冇tiga咁大無力感
最後來葉同小陸的對望
有冇巴打買左把劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞