[討論]超人Ultraman討論區(2) 貝爺之子超人Geed「You Go I Go Here We Go」

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
假日出場限定嘅Zero
爸爸們可以咁同啲女婿講
爸爸們可以咁同啲女婿講

https://twitter.com/heikayuuji/status/903773506395045888
Link
爸爸們可以咁同啲女婿講

https://twitter.com/heikayuuji/status/903773506395045888
Link

熟肉都睇左了

巴打你同我夢合照?邊度見到佢?

佢喺東京有間bar
因為佢識少少英文所以都傾到下計

仆街好提子

巴打帶埋變身器去搵佢?

個變身器係佢自己㗎

隨身攜帶

我估佢預會有fans搵佢所以擺喺間bar
不過當日除咗我擺明係fans之外,其他都係間bar嘅熟客

可能佢真係變到佳亞

巴打你同我夢合照?邊度見到佢?

佢喺東京有間bar
因為佢識少少英文所以都傾到下計

仆街好提子

巴打帶埋變身器去搵佢?

個變身器係佢自己㗎

隨身攜帶

我估佢預會有fans搵佢所以擺喺間bar
不過當日除咗我擺明係fans之外,其他都係間bar嘅熟客

可能佢真係變到佳亞

最好笑係我嗌麒麟飲嗰陣問我夠歲數未
仲有問香港有咩出名啤酒
爸爸們可以咁同啲女婿講

Zero成功做左男一
アリサ過咗隔離做女主?
https://www.facebook.com/notes/kant-wong/ultraman-stadium%E8%B6%85%E4%BA%BA%E8%BF%B7%E5%BF%85%E5%88%B0%E4%B9%8B%E5%9C%B0/10159164680700316/
小弟寫左篇Ultraman Stadium遊記
希望對打算去朝聖既巴打有幫助

自爆埋fb
https://www.facebook.com/notes/kant-wong/ultraman-stadium%E8%B6%85%E4%BA%BA%E8%BF%B7%E5%BF%85%E5%88%B0%E4%B9%8B%E5%9C%B0/10159164680700316/

自爆埋fb

是但啦,我FB冇咩好睇,鍾意就ADD埋我啦
你地邊度單熟肉? 而家夢奇冇做得返天之翼

自爆埋fb

是但啦,我FB冇咩好睇,鍾意就ADD埋我啦

見到篇文之外,仲記得巴打同魯爾合照

限定膠囊入手
活動開始嘅第一日射咗大概4千円落海
今日第三日用多1200先中

但都好過冇
再咁搞法某人真係有薪假zero、人工都係zero

限定膠囊入手

但都好過冇

人在日本真好

限定膠囊入手

但都好過冇

人在日本真好

唯一唔好係洗費大, 一星期冇幾多日係食飽飯
幾乎成屋都係goods, 相反個雪櫃就永遠都空咗一半
爸爸們可以咁同啲女婿講

Zero成功做左男一

臉冇2條藍色好似好d
今集正,一開始就有cap浸水,有凱西裝眼鏡,cap老母連續幾個反高潮,有提返前面集數,有講古代神話,有大場面,公主,大魔王獸現身,orb 3個形態不敵,札古拉企喺訓喺到凱隔籬狂笑
今集正,一開始就有cap浸水,有凱西裝眼鏡,cap老母連續幾個反高潮,有提返前面集數,有講古代神話,有大場面,公主,大魔王獸現身,orb 3個形態不敵,札古拉企喺訓喺到凱隔籬狂笑

都係唔係幾信佐菲大哥可以一個封印大蛇
一定係執雞

一定係執雞

貝利亞:屌~我唔要同呢條癡線佬合體呀!!!我想返去寫小說呀

一定係執雞

印象中設定係公主用生命support佐菲, 佢地先成功封印到大蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞